Plat farmaceuta - lekarnika?

haja

V meste kde bývam je !nástupný! plat magistra farmacie 2000 €!! Nástupný iba...na uchytenie je to slušná suma no nie?

alex742

Ono by tie platy neboli také mizerné, ale keď je lekárni všade ako nas*aných... len pri mojom dome napočítam 5 lekární v okruhu 100 metrov!!

P&P

Pozdravujem vsetkych, zastupujem personalnu spolocnost a hladam lekarnikov resp. farmaceutov, idealne s praxou v lekarni.

- praca v Rakusku, v lekarni

- moznost vyberu z asi 70 lokalit po celom Rakusku

- plny alebo skrateny uvazok

- standardna pracovna zmluva, rovnaka ako pre Rakusana

- nadstandardne ohodnotenie, v porovnani so SR

Nutne ovladat nemecky jazyk na urovni schopnosti obsluhovat pacientov v lekarni.

Ak mate zaujem, kontaktujte ma resp. poslite zivotopis v nemeckom jazyku na inzerat@pendlpiswanger.sk

Takze mozte dobre zarobit a nemusite ist do farmaceutickej spolocnosti !!!

Eulalie

bibba - áno je to fakt smutné. Vyzerá to tak, že ak si farmaceut bude chcieť v budúcnosti dobre zarobiť, tak vážne už len v ten nejakej farmaceutickej firme :-/

Eulalie

Takže už sa ani tak moc neoplatí farmáciu študovať, že...No ale čo už, keď to človeka baví :-) Nevieš náhodou, aké ťažké je zohnať si prácu ako lekárnik v zahraničí? (nemyslím Česko)

hmmmmmmmmmmm

eulalie, nemyslis si,ze v ba su bohvie ake platy.nie su, som bratislavcanka, viem o com hovorim, dokonca mi kolegyna hovorila,ze niekde okolo prievidze jej ako magistre ponukali dvojnasobok ako v ba/a to bolo skoro pred 10 rokmi/, ale to moze suvisiet s akut.nedostatkom v danej oblasti.