PRECITAJTE SI,ak mate čas ..

Príspevok v téme: PRECITAJTE SI,ak mate čas ..
aicha252

zdravim,

mam 17rokov, otec pije .. chlapca som ešte nemala / je to hanba? / - dovod- otec keďže pije,bije mamu,kriči,rozbija veci a mam strach z toho, že sa mam na niekoho citovo naviazať, keďže moje vnutro si mysli,že každy chlap je \"svina\" ..
par chalanov sa ma pokušalo dostať,ale ja to proste nedokazem,mam strach
chlapca potrebujem,citim to ..citim sa dost osamela, potrebujem niekoho kto by bol pri mne ked by mi bolo najhorsie ..

ako sa mam zbavit toho strachu?

Minet

Keď sa ti bude nejaký chlapec páčiť, a budete si rozumieť, skús ho poprosiť nech to netlačíte zbytočne rýchlo do vzťahu, že budete chodiť von ako kamaráti, až pokým mu nezačneš dôverovať. A potom to pôjde ako po masle :-)

nnn

nájdi si priateľa
!!!

Vážne skutčne... ja mám tiež takého otca.. akeby som nemala priateľa bolo by to so mnou oveľa horiše.... vieš on ti dá pusu obíjme ťa povie ti že ťa lubi môžeš sa na nho spoľahnúť je vám fajn máš ským tráviť čas... máš sa na koho tešíť....

ale zase vyhýbaj sa tým ktorí ťa chcú dostať do postele pretože niektorí chlapi sú svine:)

prajem ti aby si stretla uprimného a veľmi dobrého priateľa a uvidíš svet sa ti hned bude zdať krajší :)