Preco to robi?

Príspevok v téme: Preco to robi?
lilith342

Ahojte.ja sa chcem asi len vyrozpravat.Manzel sa kumne sprava hrozne.rozhodli sme sa ze chceme druhe babo a ked sa nam to konecne podarilo tak sa mi vyhraza ze ma necha a celkovo sa kumne sprava tak ze je to psychicke tyranie.Ja uz neviem.nechcem byt s dvomi detmi sama ale s takym muzom tiez zit nechcem..:((((

bella12

Dieťatko si určite nechaj! Veľmi by si to ľutovala, keby si k svojim problémom pridala ešte zodpovednosť za smrť svojho maličkého. Ono nemôže za to, že ste ho najprv chceli a potom, po počatí sa okolnosti nejako zmenili. Práve to dieťa bude pre Teba najväčšou útechou. Nakoniec, nikto nepovedal, že vášmu manželstvu je koniec. Treba si nájsť čas a s manželom sa v kľude porozprávať, čo sa vlastne stalo, prečo tak reaguje. Ako dlho trvá jeho pocit nespokojnosti v manželstve a jej dôvody. Všetko sa dá vyriešiť, keď sa chce.

kafe

Prečo súhlasil s druhým bábom? Lebo to ste si asi OBAJA mysleli, že deculo vyrieši problémy, ktoré vo vzťahu máte. Najprv píšeš, že manžel sa ku tebe správa hrozne a namiesto toho, aby ste sa trochu ponamáhali VY DVAJA, ste rozhodli, že ono sa to asi spraví samo, keď si zamiesite dieťa. Tak ste si naložili väčšie problémy. Ale to neznamená, že sa nedajú riešiť. DAJÚ. Len treba niekde začať. Najlepšie od seba.

Lenulienka.

Možno sa len bojí, je to predsa veľké životné rozhodnutie mať dieťa, a je vždy rozdiel jedno či dve. Veď muži mávajú strach či sa o rodinu budú vedieť do budúcnosti postarať. Snáď ho len chytá pred otcovská panika. Držím palce s ďalším;)

blondula

ist na potrat len kvoli debilovi ?? ja by som nesla,aj tak by to nepomohlo a mohol by ti este aj nadavat za to,ze si sla.aj ja mam dieta a urcite by som si nechcela kvoli nemu udrzat chlapa ked vidim,ze to nema buducnost.radsej bez chlapa a mat pokoj,ako sa hadavat pred detmi !! to je este horsie....

lilith342

Ak nieje stastny preco suhlasil s druhym babatkom?Ja som ho urcite do nicoho netlacila.Zacinam uvazovat nad interupciou ,ale ja chcem moje dietatko.Nemozem ani spat cely cas rozmyslam co mam urobit... :(((

tpch

Rozhodli ste sa spolocne, alebo si sa rozhodla sama? Zaklad je urcit si hranice, kam moze dotycny pan zajst. Inak budes iba handra v jeho pazuroch.

Deria

Chces sa iba vyrozpravat, cize vlastne nepotrebujes radu? To znamena, ze si rozhodnuta a ochotna znasat od neho vsetko, lebo nechces byt sama! Mozno to aj on sam vie a preto sa k tebe tak sprava, lebo vie, ze si to k tebe moze dovolit. Tehotna, netehotna, mala by si si zachovat svoju hrdost a nenechat to tak, pretoze to bude len horsie. A tak predsa nechces zit, ci ano? Porozpravaj sa s nim o tom. (Dufam, ze v tom nie je nieco ine.)