Moj problem spociva v tom, ze gynekolog nevidi dovod preco by som nemala uzivat antikoncepciu. Tak som jednoducho prestala sama od seba.Mavala som zavraty, bolesti hlavy, nalada na bode mrazu - vkuse, 2 mesiace mi vymeskala menstruacia. K tomu vsetkemu fajcim - dost vela a mám krcove zily. Neviem, asi to nebol spravny postup, ze som ju prestala uzivat a neprediskutovat to s gynekologom. Teraz sa chystam na preventivku, mám neuveritelny strach z jeho reakcie, ale nechapem preco mi ju stale predpisoval ked som mu hovorila ako sa citim.
Baby, ktore mate podobne reakcie na HAK, dalo sa to po case do normalu alebo ste stale prezivali taketo stavy?
Popripade poradte aj znacku.
Dakujem
Gynekológ ma núti uživať HAK, napriek tomu, ze sa necítim dobre!
Predpisal mi ju preto, aspon on tak tvrdil, kvoli celkovemu zdravotnemu stavu - vlasy, pokozka, nebolestiva menstruacia, znizenie rizika rakoviny atd. a samozrejme aj ako ochranu pred pocatim. Ale ja som mala jedine tak depresie tak som ju po 4 mes.prestala brat, lebo som mala pocit, ze uz to nevydrzim.
A prečo ti ju vlastne predpisal? Pokial viem ženy pri užívani hak nesmú alebo by aspoň nemali fajcit, nieto ešte veľa...