Patologicke hracstvo

Príspevok v téme: Patologicke hracstvo
tro

Ludia je to mozne ze jeden clovek pretipuje cely svoj majetok, zadlzi rodinu aj okolie. A stale nechape vaznost situacie a jedine co ho zaujima je kde zohnat peniaze. Lebo nam vsetkym sibe a len on vie preco to vsetko robi, a my "nicomu nerozomieme" a nebude s nikym komunikovat. Postavi sa pred potraviny a bude zobrat 1€ uz od hocikoho len aby mohol ist do stavkovej podat tiket. Vsetku odbornu pomoc odmieta lebo on nepotrebuje psychiatrov , potrebuje hlavne 1€ teraz hned!!!!! je mozne pomoct takemu cloveku?? uz na to nemame sil! :(

mriezka

Môj bývalý bol tiež hráč. Nebudem ti opisovať čo vyvádzal, myslím, že máš prehľad. Lenže on ma ľúbil. Tak som mu povedala, že si s ním neviem predstaviť budúcnosť, lebo v žiadnom prípade by som neriskla manželstvo s niekým, kto by dostal našu rodinu do situácie, v akej ste teraz vy. A odišla som. Po troch dňoch po mňa prišiel a prestal hrať. Mám ale obavy, že vaša situácia je už vážna. Ak nechcete, aby vás dostal na ulicu, zbalte sa a chodte preč. Je šanca, že po takej rane sa spamätá a bude ochotný sa dať liečiť. Ak nie, aspoň vás nepotiahne zo sebou na dno. Držím palce.

tro

je to moj otec, mame siahli exekutori na plat, tiez je exekucia na byte, povyberal postupne pocizky od bankovych aj nebankovych subjektov so 70% urokom.proste dodrbal nas vsetkych, vsetko zatajoval az prisli exekucie a nedalo sa nic robit. nemam chut sa na neho ani pozret , na ten jeho pregemblovany ksicht, nemozes si ani nic kupit lebo vsetko ide na tie splatky jeho, zatazil tym sice len mamu, nam detom siahnut nemozu ...ale cvakame hlavne my lebo mame nechali eekutori 50€ . ides do roboty, dres ako mula a vyplatu odovzdas bankam, je to na P**U zivot.

ladida

tro,brat alebo otec?je to neuveritelne ale je to zavislost a ano,je mozne,ze kvoli nej bude zobrat,bohuzial ak sam nechce a je plnolety,vy ho nepresvedcite,aby sa liecil.asi pomoze len prerusit kontakty s nim skor ako vas pripravi o strechu nad hlavou a dufat,ze sa zobudi.smutne,ale pravda.