ako pribrať?

Príspevok v téme: ako pribrať?
wendy298

ahojte, prosím pomôžte mi, mám 17 rokov 50 kg výšku 168 cm a veľmi by som chcela pribrať.. veľa ľudí mi hovorilo že som moc chudá a mala by som viac jesť.. jem dosť veľa ale neviem či mám moc rýchly metabolizmus alebo čo ale nič mi to nerobí.. skúšala som rôzne veci ale nepomohli..
všade sa píše ako schudnúť ale opačný problém, ako pribrať, sa nerieši..
počula som niečo o antikoncepcii ktorá zvyšuje hmotnosť, neviete o tom niečo?
ďakujem

IVETT16

Podla mna si mladucka a vobec to nemusis riesit... Metabolizmus sa spomaluje aj vekom, pokial si zdrava a nerobi ti to ziadne zdravotne problemy tak to vobec neries. Pravdepodobne sa stravujes tak ako mas, cize jes asi pravidelne co je dobre, a preto ti to spaluje tak dobre... Neries priberanie, vychutnavaj si ze si mozes dopriat nejaku tu dobrotku a nemusis sa trapit vycitkami ze sa to niekde odrazi na tvojom zadocku... Ak nesportujes, zacni sportovat, naberies na svaloch, budes mat tak pekne vytvarovanu postavu, a nebudes nosit zbytocny tuk naviac, ale pekne vyrisovane svaly... Takze ak chces pribrat skus radsej na svaloch, kde si spevnis postavu.

skus-

si varit KUKURICNU KRUPICU na slano a na sladko
...alebo ked varis polievku zahustuj ju kukuricnou mukou...
kukurica spomaluje metabolizmus a napomaha pri pribrati...
ale opatrne s kukuricnou kasou-nemozes ju jest denno denne...
kukuricne krupi mozes kupit v AGRE a v inych potravinach kde je navod na pripravu a nejake informacie o kukuricnej kasi...