Dovera

Príspevok v téme: Dovera
OqqO

Ahoj mam jeden probem a to je ze neviem naplno doverovat svojej priatelke a strasne ma to mrzi.S priatelkou sme spolu este len par mesiacou no velmi som sa donej zalubil.Priatelka chce ist studovat na vysku do ineho mesta a ja sa bojim ze si tam niekoho najde alebo ze ma podvedie.Bude byvat na intraku ktomu nejake vysokoskolske party,alkohol,no proste bojim sa ze sa jej tam niekto zapaci a podlahne mu :( Stale si namyslam taketo veci a nejako ma to nici...Neviem ako sa mam naucit jej doverovat :(

kpl

OqqO nemas moc na vyber. Ked jej budes branit ist studovat kde chce alebo jej nebudes doverovat tak o nu naisto prides. Ked jej budes doverovat, tak vam to mozno vyjde. A mozno nie. Je len na tebe, ci to chces skusit alebo ci sa radsej vydas inym smerom. Ale niekedy sa za lasku oplati bojovat. Skus jej verit ;)

smajliQa

budes to musiet skusit, inak jej nikdy nezacnes doverovat naplno. hlavne nezacni robit ziarlivostne sceny, lebo tak rychlo jak si ju ziskal o nu prides.

lost

No ak by ta chcela podviest, podvedie ta hoci aj vo vedlajsej miestnosti, alebo v case ked ides pre cerstve ranne peciva, cize.. musis sa s tym nejak zmierit :) i ked netusim ako presne.. nejak na to prides snad :) ono da sa napisat vela sposobov ako na to, lenze tazko povedat ci sa niekomu podari ta presvedcit ze je to "normalne a ok" :)