Ahoj mam jeden probem a to je ze neviem naplno doverovat svojej priatelke a strasne ma to mrzi.S priatelkou sme spolu este len par mesiacou no velmi som sa donej zalubil.Priatelka chce ist studovat na vysku do ineho mesta a ja sa bojim ze si tam niekoho najde alebo ze ma podvedie.Bude byvat na intraku ktomu nejake vysokoskolske party,alkohol,no proste bojim sa ze sa jej tam niekto zapaci a podlahne mu :( Stale si namyslam taketo veci a nejako ma to nici...Neviem ako sa mam naucit jej doverovat :(
Dovera
presne ako píše slobodná, nie sú všetci rovnakí.
Ak sa stane, že máš partnera, ktorý ťa podvádzal a je to dôvod rozchodu, tak automaticky zranená osoba "odsudzuje"aj iných, že ju budú podvádzať.. ale predsa-menia sa partneri, ty si stále tá istá osoba a druhý partner ti môže byť verný ako pes,ale tým, že ho budeš porovnávať s predchádzajúcim, tak to ho odplaší a prestane ho baviť neustále podozrievanie :)
Tak je to zas tvoj problém lost, pretože si nedokážeš uvedomiť, že nie sú všetci ľudia rovnakí a ak nedáš šancu, budeš jednoducho sám. Bez dôvery nemôže existovať žiadny vzťah. Logické myslenie zdravého človeka je takéto- Fero ma sklamal, už mu neverím. a nie takéto- keďže ma sklamal Fero, znamená to, že ma sklame aj Jano, Ďuro, Peter atď.
úplne jednoducho, len človek, ktorý si nie je istý sám sebou, má komplexy, neverí sám sebe, nedôveruje ani ľuďom vôkol seba a kým toto neodstráni, nebude veriť ani jej ani svojím ďalším partnerkám a logicky každú stratí, ktorá by chcela mať partnera ako je on pri sebe? Ja rozhodne nie, je to peklo žiť s takým človekom.
Slobodna a to si ako k takému názoru prišla?
Dôverovať sa jej nenaučíš. Nie si si istý sám sebou, problém je v tebe.
:D ok..lost budes ho sponzorovat je ti to jasne :D a kezde bude prevazne viac zien v klube NNN tak je ti jasne aj to do coho budeme davat tvoje slusne zarobene peniazky :D
bibisa si môj človek :) ja tiež neverím nikomu
ja som s priatelom skoro 4 roky neverim ani jemu ani okoliu.a co?svet sa zruti?nerobim ziarlivostne sceny ale nemam dovod verit nikomu..nejde len o neho ale vseobecne.
a hlavne mi tu nezacnite tlacit kalerabi ze na co som s nim. :D