Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antidepresíva a priberanie?

Príspevok v téme: antidepresíva a priberanie?
silvus28

Beriem lieky - obsahujú kyselinu valproovú (Depakine chrono) a olanzapín (Zyprexa)...vraj práve tieto dve látky spôsobujú priberanie...je možné že "vďaka" nim som pribrala 4 kilá, ktoré nemôžem schudnúť, nech robím čo robím? nezmenila som stravu ani pohyb, dokonca som vraj jedla málo, tak som stravu trochu navýšila, aby sa mi rozbehol metabolizmus...prosím poradíte mi? nechcem tu ale písať, kvôli čomu beriem tie lieky...je možné, že keď mi ich MUDr. vysadí, tak schudnem?

tpch

A vsetci sme tu naockovani organizovanou medicinou, jasne, sme sucastou komplotu farmaceutickych firiem, ideme specialne po tebe, lebo ty si taky vyznamny odbornik, ze predstavujes ohrozenie celeho farmapriemyslu :-D
Paranoja ako vysita, proste si chory. Na mozog.

tpch

OMG, ja viem, co je bipolarna porucha :-D
Ale ani Zyprexa, ani Depakine nie su atidepresiva. Zyprexa je antipsychotikum a thymostabilizator, Depakine je antiepileptikum a thymostabilizator. Antidepresiva su uplne ina skupina liekov. Lenze uz si si to asi niekde na internete nasiel, tak radsej zduchnes, ked si sa presvedcil, ze nemas pravdu. Tam si chod zobat lubovnik a viac sa nevracaj, ked dokazes uviest len nepravdive informacie.
Si proste trapny amater.

RNG

Nuz keby si si trochu viac o tom precital, tak napr bipolarna porucha je striedanie manie a depresie
Ale vobec nechapem, na co sa tu odpovedanim na utoky zdrzujem. Moja uloha je tu priniest informacie od lekarov, ktory su systemom potlacani a nie diskutovat s takymi, co sa ma tu snazia osobne utopit, aby som take informacie sem nemohol prinasat.
Takze osdteraz tpch a ini, co ma osobne napadater mi mozete byt vsetci ukradnuiti.Budem sa tvarit, ako by ste vobecx neexistovali. Teda ked budem mat vobec naladu sem pisat, lebo tu je to viacmenej otravene organizovanou medicinou a jej zastancami.
Pre tych, co budu chcet ine-alternativne rady lekarov, ked im ich bezni nebudu vediet pomoct, mozno ma najst, alebo tych spomenutych lekarov prtoamo cez net, Google.sk alebo Google.com s nazvami roznych spomenutych lekarov.
Od nich a od ich skupin sa da objednat aj hromada knih a pravidelne periodika pre takych co sa o to vazne zaujimaju.

Pre ostatnych, mnoho stastia s vasimi beznymi lekarmi. Budete ho potrebovat.

tpch

Ani zyprexa, ani depakine nie su antidepresiva.
RNG, tvoja zena ma zdiagnostikovanu depresivnu poruchu? Kolkokrat bola hospitalizovana, kolkokrat sa pokusila o samovrazdu? Ak su jej "depresie" take, ze rano vstane, povie-dnes sa citim nejako smutne, zobne lubovnik, "depresia" vymizne a ona zije veselo dalej-potom nema depresiu. Bez ohladu na to, co si myslis ty.

RNG

No a predsa ked sa tu snazim uviest ine antidepresiva, ktore odporucaju mnohi lekari lieciaci potravinovymi doplnkami a inymi alternativami, tak ma tu osobne napadnu mnohi. Pritom ich nikomu nenanucujem, len uvadzam, ze existuju lekari s inymi metodami a mnohe z nich aj mne osobne urobili dobre.
Kedze nemam casto depresie, tak podla mnohych do tych tem nemam pravo vobec pisat.
Ale moja zena ma, a uvedene prostriedky jej ucinne pomahaju, takze nielenze uvadzam ine metody inych lekarov, ktory su prenasledovani a potlacani na celom svete, ale mnohe z nich som si mal moznost uz mnohokrat aj osobne overit.

Napriek vsetkemu tieto informacie tu mnohi nazyvaju neziaduce a tym sa pripajaju k organizovanej medicine, ktora by ine nazory lekarov, co nesuhlasia s konvencnou medicinou a maju uspech s inymi pristupami chcela uplne potlacit a tak nedat ludom moznost ziadneho vyberu, len svoj diktat.

Ja nikoho neodhovaram od pomoci lekarov, len si vyberam takych, co mne pomohli ked mi ini pomoct nevedeli.

Najčítanejšie články