Chodim len na toto forum, aj ked sem nechodim velmi casto, ale oblubila som si ho. chodieva niekto z vas aj na ine fora? su este nejake dobre fora? ked som sa na nejake pozrela mi pripadali nejake divne a neprehladne. alebo mozno to je len o zvyku :)
Ine forum
Momentálne sa rozbieha nové všeobecné diskusné fórum.
www.diskuteri.sk
Každý, kto chce vecne a slušne diskutovať, je vítaný.
tak, netreba si to pripúšťať ...tie choroby:) alebo chodiť len do tém nesúvisiacich so zdravím :D tam žiadna hypochondria nehrozí :)
az ked clovek pocuje o niecom, zacne si nahovarat ze ma priznaky a podobne.. dovtedy si to bud ani nevsimne, alebo tomu nepriklada dolezitost.. ale ak to vadi jednemu, zacne aj inym :)
aj ja sem chodievam casto,i ked nie tak dlho.skor sa tu zabavim,lebo niektore temy su fakt na "zasmatie" :DDD a velmi casto tu citam ze bud sa chudne,alebo ma niekto depresie :DDDD .... a koniec koncov mam uz asi 90% vsetkych chorob co sa tu spominaju :DDDD asi navstivim lekara,ze sa u mna prejavuje "hypochondria" :-( ..... :DDD
talentmania
inak mas pravdu,, skoro vsade sa pise o chudnuti, ale tak asi to k tomu zdraviu patri.. zdrave telo, zdravy rozum... zdrava vyziva, stravovanie... tak sa niet co cudovat :)
talentmania..mne sa práveže zdá, že tých tém o diétach bývalo aj viac :)))
Zacala som sem chodit na toto forum tak asi pred letom ale skoro kazda druha tema je o dietovani co ma az zaraza.To tu takto fici aj cez zimu alebo po lete sa to skludni a zacnu znovu chudnut az na leto:D)
Inak v pohode je toto forum vela zaujimavych veci sa tu da precitat:)
tak zeby nastal cas...aby si obštastňovala mna ??? :DD len neviem ci by si mi stihala :))...a ci ju mam titanovu ??? :DD...to neviem...musela by si zistit :DD
a to čo máš titánovú??? :-D Momentálne nikoho neobšťastňujem :-)
praveze s nou :DD...ach...stastny to chlap co je s tebou... :))