epilátor vs. depilátor - rozdiel

bathshe

Epilátor - hespac.com Spokojenost s výrobkem i rychlostí dodání. Slouží výborně. Splňuje všechna očekávání. Cena velmi příznivá. Doporučuji.

1angelina23

www.braun.com ,,, ja ma tento je to epilator a nastavec aj na depil:) je dobry vyrazky po nom nemam ani nic podobne.. a ma dve rychlosti takze sa to da

ja1234

ahojte... no co som tak minule v kratkosti pozerala v obchode, povacsine maju len epilatory....to som mala mesiac vyrazky na stehnach kvoli epilatoru a vobec som nemohla nosit kratke nohavice alebo sukne cez leto, hoci som pri a po epilacii dodrziavala zasady.. a pri depilatore sa mi zase rychlo opotrebovala ta hlavica...neviete mi poradit nejaky kvalitnejsi depilator, ktory vydrzi?? teda neviem, ci to nie je reklama zase..

1angelina23

depilator ti chlpky len ako keby "zkosi",korienok chlpku ti necha v pokozke..a tym padom aj dlzka dorastania je pomerne kratka (ako u koho,u mna max.2dni ked som si holievala nohy) (ziletky)
epilator- ti vytrhne chlpok aj s korienkom :)- len je to bolestivejsia metoda ale zato trvacnejsia (epilujem si ich raz za mesiac, a mam pokoj)