Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trsy na mihalnice

nastaa

Caute ja mam trsky zhruba mesiac..je to super ak nie su moc dlhe vyzeraju uplne uzasne..stoji ma to 11,70eura ale vysledok je super..ani sa vobec nelicim..iba make up a licka a jaka som hereckaa:)))ked sa to dava dole nejake zive riasy vypadaju, predsa sa to lepi..ale mne pak dorastli este hustejsie..no co tak tolko do krasy zainvestovat nie je moc..niekto xodi na nexty niekto ku kadernicke,ma kozmosku ja xodim na trsiky:) prajem krasne oci daaaammmyyy:)

cica

Najviac sa osvedčujú semipermanentné riasy, ich životnosť je najdlhšia. ´Lepí sa jednotlivá riasa na pôvodnú a tak sa postupne zahustia celé riasy. Môže sa s nimi plávať, savnovať, lyžovať.Ich živitnosť je taká dlhá, pokiať nevypadne riasa na ktorú je prilepená.Potom sa chodí už len na dorábanie.Nosia ich všetky zahraničné celebrity viď. Madona.Z okom dokážu spraviť zázrak.

kwl

Dva mesiace? To mas tie permanentne, pochybujem tie stoja 6000.- Mne tie nalepovacie vydrzia LEN JEDEN DEN, KED SI ICH NECHAM DLHSIE, MAM POCIT ZE MI TO TAM HNIJE A ZE MI TO TAHA MIHALNICE PRI ODLICOVANI. Sorry za velke pismo.

kainka

Ja trsy mam a vydrzia mi zhruba dva mesiace.Ludia co ma poznaju mi vravia ze si ma bez toho nemozu predstavit..som nad mieru spokojna...stoji to 550sk

ivusinka

no thakze ja som mala umele trsy takze sa podelim so skusenostami...dala som si ich robit kozmeticke.jedna trsa ma vysla 10 sk na kazdom oku som ich mala 7 teda dokopy 140 sk...no po aplikacii to bolo fakt pekne riadne oci som mala po tom proste fakt krasne to bolo.lenze po prvom odliceni mi polka odpadla teda tie najdlhsie.tie kratsie mi ostali asi dva tyzdne a ani dole mi nechceli ist riadne lebo to lepidlo sa mi popriliepalo aj o moje prave mihalnice takze mi tie kratsie dlho drzali...a moje mihalnice sa mi pri tom neznicili.takze je to pekne ale ono je to asi individualne kolko to vydrzi a tak...pa

lucyl

Ja si trsy obcas nalepim sama.Ale len takym lepidlom,co sa vam po kontakte s vodou odlepi...je to v pohode..toto mihalnice nenici..si myslim..