Moj priatel ma miluje ale vraj ma chut na sex s inou zenou

Príspevok v téme: Moj priatel ma miluje ale vraj ma chut na sex s inou zenou
ahojte moj priatel sa zdoveril jeho kamaratke s tym ze ma chut na sex s inou zenou. vraj ma lubi ale aj tak ma chut vyspat sa s niekym inym je sice pravda ze mne navrhol 3-ku ale ja to razne odmietam. som jeho prve dievca s ktorym sa vyspal a on nie je moj prvy myslite si ze by to mohlo byt sposobene tym?? od kamaratky si pytal radu a spominal jej ze ma nechce podviest ale aj tak mam strach z tejto jeho chute co mam spravit aby ho to preslo? nechcem sa pri sexe s nim zamyslat nad tym koho si pri tom predstavuje a podobne neviem preco sa mi s tym nezdoveril
to budu vo vztahoch stale len nejake problemy?? vzdy ked si myslim ze je chvilku vsetko v poriadku zase sa nieco pokazi alebo sa dozviem nieco ako je toto a to ma dost znepokoji....co s tym mam robit? poradte mi prosim ako mame vyriesit a utlmit tuto jeho chut
dakujem

meh

sureves - palec hore ;)

karma - neverim ze chlap co by bol ochotny pretiahnut inu aj ked ta 'miluje' ta ma naozaj rad... ja to absolutne nechapem a na tvojom mieste by som prehodnotila vztah, lebo keby mi take daco chlap skusal alebo nebodaj aj spravil tak to asi neprekusnem len tak... spytaj sa ho na to rovno, cez nejake zakulisne klebety sa to neda normalne riesit, ale maj sa na pozore lebo mozno ti aj povie do oci ze niee zlato ak s tym nesuhlasis tak inu neprefiknem, a v skutocnosti to spravi lebo je nadrzany a hotovo...

Monika_babika

uffff dost neprijemne ja keby som sa take dozvedela ze moj priatel chce inou sex tak koniec...... ale nie vsetko sa da len tak vyriesit tak mu povedz ked ma lubis a ma respektujes tak prestan s tym co mu to prinesie???? nic len to ze s tym ti ublizuje take v ztahu neni bud ta miluje a je s tebou a nech nemysli na druhe abo abo moze ist!!!!!!!!!!!

Deee

Mile...
Zdover sa kamoske, o ktorej vies, že mu to vyklepe, že ho síce miluješ, aaaaale chcela by si to skúsiť do trojky, samozrejme s iným mužom, potom som zvedava na reakciu...
Inak vesat intimnosti zo spalne na nos kamoske je samo o sebe dost zleeeeee...

Inn

Ja by som sa po sexe len tak pri lenošení v posteli po tom opýtala či je spokojný, či mu vyhovuje ako sexuálne zijeme tak v intimite a jemne....a mozno sa ti s tým zdôverí hehe...nech vieš aké má on pocity vnemy a aky ma nato nazor vies....povedal to kamaratke a ta to povedala tebe uz je to reprodukované nemusi to byt uplne tak ako to povedal tebe podané...skusila by som to

sureves

ako to tu tak vsetko citam, asi sa aj napriek tomu, ze som chlap pridam k zenskemu nazoru ze chlapi su blby uchylaci, ktori su niekedy horsi ako zvierata......som chlap ale nikdy som nemal chut na trojku, hnusi sa mi to a lutujem tych z vas, ktori si takouto zabavou spestrujete zivot...clovek, ktory to takto robi, u mna hned strati ludske hodnoty, autoritu, respekt...skratka ich vnimam ako zvierata...je mi jedno aky je to clovek, ake ma vzdelanie, moze mat pre mna za mna aj 10 vysokych skol.....ked sa nevie ovladat v tomto smere, je pre mna len obycajne zviera....necakam ze to vela ludi z vas pochopi ale taky je moj pohlad....
noa ked uz sa zdoveril kamaratke ze na to ma chut tak to pride...to si pis...pri najblizsej prilezitosti ta podvedie...a ak by si sa toho bala, tak prosim ta nechod s nim do trojky len preto ze sa bojis ze onho prides....ak mas prenho taku hodnotu, ze ti navrhuje sex spolu so zenou, ktoru uchmatnete len tak na ulici, povedz, aku mas potom cenu?...naco s nim mat vztah ked vrchol vztahu - sex - prenho ma rovnaku hodnotu s tebou ako s nejakou cundrou...zamysli sa nad tym...co prinasa vztah? Porozumenie, podpora, a potom bozky, sex...porozumenie ma väcsina z nas aj s kamaratmi ale sexualny zivot oddeluje partnera od kamarata...tak si predstav ze pretiahne kamaratku...AKU MAS POTOM CENU?