ahojte moj priatel sa zdoveril jeho kamaratke s tym ze ma chut na sex s inou zenou. vraj ma lubi ale aj tak ma chut vyspat sa s niekym inym je sice pravda ze mne navrhol 3-ku ale ja to razne odmietam. som jeho prve dievca s ktorym sa vyspal a on nie je moj prvy myslite si ze by to mohlo byt sposobene tym?? od kamaratky si pytal radu a spominal jej ze ma nechce podviest ale aj tak mam strach z tejto jeho chute co mam spravit aby ho to preslo? nechcem sa pri sexe s nim zamyslat nad tym koho si pri tom predstavuje a podobne neviem preco sa mi s tym nezdoveril
to budu vo vztahoch stale len nejake problemy?? vzdy ked si myslim ze je chvilku vsetko v poriadku zase sa nieco pokazi alebo sa dozviem nieco ako je toto a to ma dost znepokoji....co s tym mam robit? poradte mi prosim ako mame vyriesit a utlmit tuto jeho chut
dakujem
Moj priatel ma miluje ale vraj ma chut na sex s inou zenou
sureves...
ako by si mi prehovoril z duše :))
úplne s tým súhlasím a stotožňujem sa s tvojim postojom !! vďaka za takých mužov ako si ty!
ja ich mám rada,ale čo je moc to už je moc a niečo také by som netolerovala,môj ortieľ by znel: rozchod!
uf nevysanteny zajacik? podla mna nebude mat klud kym si neskusi nieco ine...aspon co mam znamich klud nemali...viacej poznam teda zien ktore sa s prvym chlapcom hned aj vzali a mali dieta a teraz len pocuvam joj ale skoda ze som do toho hupsla tak skoro este by som si vedela uzit aj s inymi, lebo nevedia ci je to v posteli to prave orechove ci by to s inym lepsie nebolo...to je tak, klud nepride kym si to nedas...a kedze nema problem sa s tym zverit tvojej kamaratke a pritom vie ze ti to ona povie urcite ti s tym chcel nieco povedat...aj s tou trojkou...hmm skor ci neskor to vyskusa si myslim. a ked mu navrhnes ze by si si chcela uzit s inym chlapcom ako reaguje?
veď to je úplne normálne. Ja ako žena tiež mám chuť na iných mužov aj keď niekoho milujem, neznamená to však, že tejto chuti podľahnem, to by musela byť extra silná :-) čo v tomto letnom období až taký problém nie je :-))
tvoj priateľ mal prvý sex s tebou..myslím, že k tomu netreba nič viac dodať .. jasné, že ho láka aj niečo iné, je ešte nevyzretý, potrebuje sa vybúriť..toto nie je veru na dlhotrvajúci vzťah so šťastnym koncom
the end....
lienočka más pravdu sexuálny pud nema s laskou nič spoločné ale nie sme zver - sme snad ludia a máme aj iné pudy ak človek miluje nemôze takéto citit...ja som síce vo vztahu len 5 rokov ale v zivote ma nenapadlo mysliet na sex s niekym inym tesim sa len na priatelove dotyky a objatia a bozky...asi tak
ja by som si teda poriadne rozmyslela ci s nim ostat alebo nie. ako tu niektori pisali , je este neskuseny a potrebuje vymyslat. mozno mu to znie ako super napad, spravi to , teba tym strati, nakoniec zisti ze nic moc a ze mu to nestalo zato. alebo to bude zase uplne naopak... otvorene sa porozpravajte o tom co vyzaduje od vasho vztahu a intimneho zivota a tvoja hlava hadam usudi co bude spravny krok. kazdopadne by som necakala kym to spravi, treba sa porozpravat, ale musis sa poponahlat, ked uz to kamoske povedal. celkom ponizujuce teda
Ahojte, ja som zase zena, a viem, ze chlap dokaze milovat, ale sexualny pud nema s laskou nic spolocne. takze ja sa mu ani necudujem, ze ked mal jednu zenu v zivote, ze ma chut skusit aj nieco ine.
Bohuzial tak to je, ci sa vam to paci alebo nie. je uz len na dotycnom, ci chce ublizovat svojej partnerke alebo nie. alebo to spravi v tajnosti za jej chrbtom. Ale ta potreba tam bude stale.
myslim, ze ak su partneri svoji "prvi" moze velmi lahko vzniknut takyto problem vo vztahu...ze baba alebo chalan chcu vyskusat nieco nove, respektive niekoho ineho v posteli. Myslim, ze to bude jeden z dovodov, preco sa vsade okolo mna rozchadza tolko partnerov, ktori spolu dlhe roky od strednej skoly chodili. A ked to tvoj priatel riesi s kamoskou, tak ti poviem, nie je to velka vyhra,,..na chvilu ho to moze opat prejst, ale mam pocit, ze ked to riesi takto otvorene, tak mu ten napad o inej babe len tak z hlavy nevyfuci. mozno sa mylim.