za psychologom nepojdem

vcx

Hornet,ver mi ja som bola na tom tak isto ako ty,pre mna bolo roky nepredstavitelné ísť sa otrčiť k psychiatrovi a čo som si ja všetko namýšlala..ale už som nevládala tak žiť dalej,už som nemala čo stratiť mohla som len získať..bola som pred tým taká vynervovaná že ked som prišla do čakárne ani som nevnímala ludí len som sa postavila pred amb. dvere a od nervozity že si ma ludia všímajú som chcela byť čo najskôr dnu tak som otvorila dvere doktorovy,bola som tak mimo že som nevedela kde je sever a myslela som si že je tam dalšia čakáren.Majú to tam dosť blbo riešené.Ale jedno ti poviem,uvidíš aká úlava sa ti dostavý ked začneš brať AD mne síce trvalo 2 mesiace kým začali účinkovať ale ten stav pred tým a po nich sa nedá porovnať,sám mi dáš za pravdu ked sa odhodláš ísť..

nefinka

- rozmýšľaš nad samovraždou
- k psychologovi nechceš ísť, lebo sa hanbíš

Tak mi prosím ťa sakra vysvetli na čo tu zakladáš vôbec takúto tému??čo si myslíš, že ťa z tvojich stavov vyvedú ľudia tu na fóre????

ach bože..

natusa42

chápem ťa dokonale ..nechceš tam ísť ani ja ..a tiež mám psychické problémy celkom veľké ...neviem ,čo s nimi ...a neviem,čo s tým celým

annieee

a čo je na tom hanbi? veď nato ten psychológ asi je, nemyslíš? je to taký istý doktor ako ortopéd, urológ,očný alebo gynekológ.. je to normálne, že ak je človek chorý navštívi lekára :) tak sa nehanbi a bež tam :) Uvidíš, pomôže ti zmeniť pohľad na svet :) tak veľa šťastia

hornet

No konecne ma niekto zjazdil, ako to me chyba! Ja som na oko poslusny a vraj v pohode a spolocensky, no vo vnutri je opak. Toto potrebujem zjazdit! Mam 25

sureves

hornet, ja som potreboval tolko sebavedomia, aby som sa udrzal pri snahe zit, musel som si namyslat ze som niecim vynimocny a pod. ale nikdy som nebol tak sebavedomi aby som sa tak strasne hanbil ist za psychologom.....chystam sa za psychiatrom ak to chces vediet a vobec sa nehanbim, prave naopak, citim ze viem kto som, aky som a nehanbim sa za to....vsetci vedia ze som viac citlivy, mrzuty, ze mam taketo problemy a nehanbim sa za to pred nimi.....nezapieram to, prave naopak, uvedomujem si este viac svoje city a neskryvam sa za masku niekoho ineho....ked sa nenaucis priat sameho seba, budes presne takto odmietat kazdu pomoc a o to viac ta bude nicit kazdy tvoj pad.....

blondula

ja by som sa hanbila napisat taku temu ako si urobil teraz ty !!!!! radsej budem chodit k psychologovi nez sa ukazovat,ze som s prepacenim dusevne chory !!!! ked sa nebudes liecit,nezostava ti nic ine len ... skoda pisat !! aj tak tu bude zase po ccot prispevkov kde ta budu lutovat !!! ja ta nelutujem ! ako sa hovori.... "na kazdu dieru existuje zaplata" .... aj na tvoju chorobu je liek ! a nehnevaj sa,ze som ti to tak "bezcitne" napisala ;-)