prosim baby poradte nejaky dobry lak na nechty ktory drzi fakt dlho, len nepiste ze miss sporty, she, astor, rimmel...cem sa spytat na tie drahsie ked si ich uz kupim ci vydrzia, aby som zbytocne nevyhodila peniaze
Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?
mne lak na nechty vydrží tak že si večer o osnej hodine nechty nalakujem a idem spat a na druhý den pri normalnej administrativnej činosti mám na obed olupane špičky čo je vodno,takže tak...lakujem každý druhý den,teraz som vyskušala tu novinku od AVONU gel lak aj napriek tomu,že laky z AVONU klasicke su hrozne,tak toto mi držalo na nechtoch 4 dni a nic až na piaty den sa mi ošuchali špičky,takže u mna palec hore za tento lak a ešte jedno pozitivum kryje super v prvej vrstve,ja som vyskausala x milion lakov aj za 12 eur a žiaden mi nevydržal...
ono to závisí aj od kvalite nechtov. Mne napríklad nedrží lak na nechtoch viac ako 2 dni. a to som kúpila už drahé laky, fakt ma stáli veľa:)
Viem, že si nechcela miss sporty ale tie laky su fakt skvelé a najdes aj take kde mas na obalke napisane ze drzia 10 dni ale oni naozja tych 9-10 dni drzia takze ja ti mozem odporucit tieto ;)
no ja som si kupila chnail tu profesional rado. drzi jak slak. neviem kde vsade ho predavaju ale ja som ho kupila na nikashop.sk skus budes spokojna,
určite vyskúšaj pupa. mne ten lak vydržal bez šúpania asi až 8 dní ale potom som si ho odlakovala lebo mi už odrastal
OPI,MAVALA,MAX FAXTOR,GOSH,CHANEL,ESSENCE :-))
No ja mozem z vlastnej skusenosti odporucit Joly France - ci ako sa to volalo, stalo to okolo 70 este Sk, ale uz to nikde neviem zohnat.. Lak sa mi absolutne nelupal a vydrzal minimalne tyzden. Teraz pouzivam maybelline - taky mensi, neviem ako sa to teraz vola, a s nim som tiez max spokojna, ale s tym Jolly France som bola uplne.. skoda ze ho uz nikde nemaju. Ale tiez si myslim, ze kazdej vyhovuje nieco ine.. Ja som poskusala vseliake aj loreal aj drahsie a napr s loreal som nebola absolutne spokojna, po jednej vrstve to vyzeralo otrasne, po dvoch to bolo zasa hrube, ze sa to lupalo..
Každá baba má iný necht, takže čo môže vyhovovať mne, nemusí tebe:) musíš skúšať. Mne, na rozdiel od el, vôbec miss sporty nedržal... ažiadny lak... tak som si dala gélové a sú ok:) nechtárka mi povedala, že stačí jemne zbrúsiť povrch nechta pilníkom a potom bude lak dlhšie držať.