Hladam na internete kadeake pripravky na vypadavanie vlasov kadeake lieky no nikde alebo zvcasa sa nestretavam s pozitivnymi ohlasmi- Ci uz ide o Marbo, Bioxsine, Revalid alebo neviem co dalsie. Zabera vobec nieco? Mne vypadavaju vlasy od hornej casti tela az do zadu a pouzival som Revalid a skusil som aj Alpecin no nic. Chcem poprosit (najma muzov) ale aj zeny ktory maju podobny problem ako ja a ci poznaju ci uz z vlastnej skusenosti alebo z pocutia inych ze naozaj existuje nieco co moze pomoct. Pretoze tie vyrobky su nesmierne drahe a ja nevysolim 50 a viac eur len preto lebo tie reklamy na internete a vsade inde presviedcaju, ze prave ich vyrobok je kvalitny. Potrebujem to pocut od ludi ktory maju problem a zabera to. Prosim o prispevky. Dakujem
Vypadavanie vlasov
S pecenou nemam absolutne nic bol som na vsetkych moznych testoch a nic mi nezistili akurat mam menej bielych krviniek ale tym by to byt nemalo. Tieto veci poriadne nejem orechy si obcas dam no a mliecne vyrobky tak z tych pijem len mlieko neviem bez neho byt. Alpicort som pouzival nejaky cas ale mne nezabral vobec a revalid tabletky asi 2 mesiace a ziadne ucinky to nemalo. Tak ja si planujem kupit ten sampon a tonikum L Recapin a uvidim ci mi to pomoze nanho som videl aspon nejake pozitivne ohlasy. A ak nezaberie tak ja uz neviem ze co, budem sa musiet vyholit ako Bruce Willis pretoze si neviem pretoze si neviem predstavit ze po bokoch budem mat vlasy a na temene nic som este mlady aby som vyzeral na 50 rokov. Mrzi ma to pretoze ani otec ani dedo nemal s tym problem...ani po maminej strane nikto dokonca ani z prastarych rodicov. Zial..ale velmi pekne Vam obom dakujem za rady.
ja som brala ceske tbl Reghaar, maju rovnake vitaminy ako Revalid a su ovela lacnejsie :)
dalej si var zihlavovy caj, vlasy si neumyvaj casto! (ja viem, mozno sa mi lahko hovori, ale naozaj, postupne ich tym aj odnaucis mastit sa a nebudu sa to mastit, zvyknu si na umytia len raz za 4-5 dni...mnoho ludi si skode ze vlasky casto umyva a je to zbytocne, budes ich mat zdravsie takto :)) ...tiez vela orieskov popapaj (ale nie arasidy!!! zdrave orechy :)) a banany, najlepsie vitaminy su predfsa z prirody a nie z tbl. :) ...
obmedz mliecne vyrobky a mäso - zatazuju organizmus ... ja som mala hormonalne problemy ale zdravou stravou som dosiahla zdravsie vlasy aj plet :)
este aj zeleny caj striedaj so zihlavovym, a skus si zakupit aj rakytnik resetliakovity (on je hlavne na plet, ale plet precistuje - precistenim PECENE, ty mas daco mozno s pecenou)
ja som brala ceske tbl Reghaar, maju rovnake vitaminy ako Revalid a su ovela lacnejsie :)
dalej si var zihlavovy caj, vlasy si neumyvaj casto! (ja viem, mozno sa mi lahko hovori, ale naozaj, postupne ich tym aj odnaucis mastit sa a nebudu sa to mastit, zvyknu si na umytia len raz za 4-5 dni...mnoho ludi si skode ze vlasky casto umyva a je to zbytocne, budes ich mat zdravsie takto :)) ...tiez vela orieskov popapaj (ale nie arasidy!!! zdrave orechy :)) a banany, najlepsie vitaminy su predfsa z prirody a nie z tbl. :) ...
obmedz mliecne vyrobky a mäso - zatazuju organizmus ... ja som mala hormonalne problemy ale zdravou stravou som dosiahla zdravsie vlasy aj plet :)
este aj zeleny caj striedaj so zihlavovym, a skus si zakupit aj rakytnik resetliakovity (on je hlavne na plet, ale plet precistuje - precistenim PECENE, ty mas daco mozno s pecenou)
ahoj, mne pred vyse rokom viac padali vlasy, brala som tri mesiace revalid, pomohol. teraz pozuivam len take drobnosti, zihlavovy caj, lopuchovy sampon a vodu. to je proti vypadavaniu. este poznam na vypadavanie vlasov pripravok alpicort, ale to je na predpis. skus o tom pozret na nete.
Ja poznam tento .....
-odkaz odstránený-
Ale skor si precitaj ako sa starat o vlasy..
primar.sme.sk
Pozna niekto produkt Hair Man?
hornej casti cela pardon