caute baby,ako priberate v tehotenstve?ja som mavala 60kg este v marci toho roku.potom som nahle pribrala 5kg z antikoncepcie,ked som ju vysadila,hned som otehotnela.z toho sa tesim.ale som v 12-13 tyzdni a pribrala som uz 5kg,je mi vsetko oblecenie male,uz si kupujem tehotenske.mam 70kg,co je o 10kg viac ako som mala pred par mesiacmi.neviem co robit,za mesiac mam svadbu a bojim sa ze sa nevojdem do zajednanych siat.pritom sa neprejedam,jem asi 4-5x za den mensie porcie,nejem neskoro vecer,jem vela ovocia aj zeleniny,sladkosti malo,mam aj pohyb aj sex.co mam robit?brala som lieky duphastan a ascorutin,mohla som pribrat z nich?uz som ich dobrala
priberanie v tehotenstve
ked som otehotnela mala som 53kg a pred porodom 59. brucho som mala take mini. a maly mal 3kg a 52cm.
No ja som začínala na 50-tich, najskôr šli dve kila dole z celodennych nevolnosti (že ranne...tyzdne som nemohla jesť), potom sme sa dopracovali k 53 kg to bol 6.mesiac, no a na konci 8. mesiaca mám uz zas 51 kg (som však uz takmer dva mesiace v nemocnici), no a tu sa pri najlepšej snahe neda nabrat, jedlo dietne, na vodicke, dusene, zeleninka, chuti mi, zjem všetko, ešte zjem aj dost pomimo, ale kila nejdu hore, mimi naberá ako má, ale bruško mám malinkate...ja by som si tie kila navyše od vás veeelmi rada zobrala, dufala som, že pri tomto systéme (cele dni ležím a jem) naberiem, no nakoniec asi pôjdem domov chudsia ako pred otehotnenim...
ja som geneticky chuda.vzdy som mala maximalne 60 kilov.ked som otehotnela,tak som rapidne schudla.v tretom mesiaci som mala len 53 kg a byvalo mi nenormalne zle.to som bola v zahranici.na Slovensku ma dali dokopy a zacala som krasne priberat a gulatit sa.ke dsom sla do spitala mala som 82 kileckov.ale zvlastne bolo,ze okrem obrovskeho bruska na mne toho vela nebolo.maly ma teraz 9 mesiacikov a ja mam uz zase svoju obvyklu vahu 57 kilov :P
..... si tehotna,papat musis a tie saty ti hadam nejako este upravia ,neboj ;-)