Kto bol na psychiatrii, nech mi napise na email. Potrebujem vediet co najviac, chcem tam ist co najskor, uz nezvladam svoje stavy. Dakujem.
Psychiatria
aj ja som lezala na psych,a bola som natom dost zle,ale nemala som samovrazedne umysly a dali ma normalne na doliecovak a bolo tam dobre,starali sa omna kazdy den chodila moja doktorka zamnou prebrala co bolo ptreba vsetko mi vysvetlila,zo vsetkym pomohla,dali mi lieky,a bola som tam 5tyzdnov ale stav sa mi popravil...nie uplne ale to uz doliecujem doma so svojim psychiatrom....takze sa toho nebojte ze vam tam ublizia ved su tam nato aby vam pomohli
presne, povies, ze ti je tak zle, ze by si najradsej nebol a namiesto toho, aby to s tebou rozobrali, tak ta z "preventívnych" dôvodov supnu na akútne-uzavrete...
necakaj ze ked tam prides ze ti zrazu pomozu .. nevylievaj hned svoju dusu lebo nato mozez doplatit ako ja , ze ta odbije este aj tam kde by si to najmenej cakal
lenze mne psycholog nepomoze.....ja mam depresie len tak z nicoho skratka to na mna pride hocikedy....no to je nadlho ale skratka viem ze na to bude treba psychiatra....ale mas pravdu najskor skusim psychologa nech to ide plynule....
sureves.....kazdy tam ide sam za seba a s vlastnym problemom.
Odporucil by som ti najskor psychologa a nasledne potom to riesil s psychiatrom so spravou od psychologa.
staci ak mi napise ten kto tam bol, ja uz mu otazky napisem....vsetko mozne, ako to prebieha, co potrebujes a tak...aj ked neverim ze mi to zlepsi zivot ale ja uz ani nedufam ze bude lepsi ak mi daju lieky na ktorych budem zavisly ale zbavia ma depresii tak mi to neprekaza.....
Co vlastne potrebujes vediet?