mam priatela skoro dva roky mam 18 a odkedy som s nim ,, akoby som sa prestala bavit a chodit vsade ako predtym ,, milujem ho ale chyba mi uz ta sloboda ,, a niekedy sa zamyslam ake by to bolo s niekym inym ,, velakrat sme sa uz rozisli a aj ma podviedol co som mu prepacila mosno preto si uz niecom ista ,,, len niekedy mi chyba ist na diskoteku a zabavit sa poriadne ,, aj ked idem s kamoskami uz to neni take lebo len myslim na to ze zase ked pridem bude zle ze som tam bola a bude ziarlit ,, ako zistim ci ho este ozaj lubim alebo si to len myslim ? lebo vzdy ked sa rozideme placem a chcem ho spet a ked sme spolu tak sa len nervujem ,, a pridem si ako 30tnicka co uz ma vsetko za sebou a je to moj prvy ,,
neviem co chcem
Tiez som mavala pocity, ze neviem, co chcem.. Veeelmi mi pomohla psychoterapia. Odporucam.
ale to nieje tak ze niesom stastna ,, raz som raz niesom ,, a to je najhorsie ze stale sa moje nalady menia ,, ked sa pohadame a idem sa zabavit a opit tak myslim len na neho a vravim si ze ma taketo veci uz presli to zabavanie a vsetko a chcem byt len s nim ,,, najhorsie je ze uz ani sama neviem co chcem ,,
s takymto typom urcite dlho nevydrzis a potom si budes hlavu tlc o mur aka si bola sprosta,ze si zbytocne premrhala "najkrajsie" roky zivota.z vlastnej skusenosti ti mozem povedat,ze za par rokov ta uz take veci bavit urcite nebudu,ako napr. diskoteky a podobne akcie :D na teba ziarli a on ta podviedol !!! to o com potom je ?? ... bud sa s tym vyrovna,ze ta bavia veci tvojmu veku prinaleziace,alebo ho slusne povedane posli do riti ! :DDD
laska casom vyprcha.. Mozno ste spolu len zo zvyku.. Podla mna si velmi mlada, aby si sa viazala na cely zivot. A ver mi, ze pokial nemate spolocne zaujmy (diskoteky, priatelov), tak to bude len horsie. To, ze sa protiklady pritahuju je strasna sprostost. Pokial nie si vo vztahu stastna, tak v nom nebud.
a chyba mi to ze uz to nieje ako bolo tie malickosti aj z jeho strany,,, ako ked bol este zalubeny a tak ,,,