neviem co chcem

Príspevok v téme: neviem co chcem
raspuška

mam priatela skoro dva roky mam 18 a odkedy som s nim ,, akoby som sa prestala bavit a chodit vsade ako predtym ,, milujem ho ale chyba mi uz ta sloboda ,, a niekedy sa zamyslam ake by to bolo s niekym inym ,, velakrat sme sa uz rozisli a aj ma podviedol co som mu prepacila mosno preto si uz niecom ista ,,, len niekedy mi chyba ist na diskoteku a zabavit sa poriadne ,, aj ked idem s kamoskami uz to neni take lebo len myslim na to ze zase ked pridem bude zle ze som tam bola a bude ziarlit ,, ako zistim ci ho este ozaj lubim alebo si to len myslim ? lebo vzdy ked sa rozideme placem a chcem ho spet a ked sme spolu tak sa len nervujem ,, a pridem si ako 30tnicka co uz ma vsetko za sebou a je to moj prvy ,,

raspuška

ale to nieje tak ze niesom stastna ,, raz som raz niesom ,, a to je najhorsie ze stale sa moje nalady menia ,, ked sa pohadame a idem sa zabavit a opit tak myslim len na neho a vravim si ze ma taketo veci uz presli to zabavanie a vsetko a chcem byt len s nim ,,, najhorsie je ze uz ani sama neviem co chcem ,,

blondula

s takymto typom urcite dlho nevydrzis a potom si budes hlavu tlc o mur aka si bola sprosta,ze si zbytocne premrhala "najkrajsie" roky zivota.z vlastnej skusenosti ti mozem povedat,ze za par rokov ta uz take veci bavit urcite nebudu,ako napr. diskoteky a podobne akcie :D na teba ziarli a on ta podviedol !!! to o com potom je ?? ... bud sa s tym vyrovna,ze ta bavia veci tvojmu veku prinaleziace,alebo ho slusne povedane posli do riti ! :DDD

kpl

laska casom vyprcha.. Mozno ste spolu len zo zvyku.. Podla mna si velmi mlada, aby si sa viazala na cely zivot. A ver mi, ze pokial nemate spolocne zaujmy (diskoteky, priatelov), tak to bude len horsie. To, ze sa protiklady pritahuju je strasna sprostost. Pokial nie si vo vztahu stastna, tak v nom nebud.