Veľkosť pŕs okolo 17

Príspevok v téme: Veľkosť pŕs okolo 17
Saška

nechápem, mám mesiac pred 17 narodeninami a prsia ani nie polky... je to neustále omielaná téma, ale mne sa zdá ŽE SOM JEDINA !
mama má prsia niečo medzi 3-4 ...vlastne celá generácia žien aj z otcovej aj z maminej strany majú veľmi veľké prsia - ale od začiatku puberty, preto mi príde blbé že ja ešte nič a mám 17, menštruáciu od nejakej 13-tky...+ nie som chudá, práveže tuk mám asi všade len nie na prsiach...ked som niekedy schuda koli chorobe alebo tak tak najma z toho NIC co tam mam :) nemám z toho nejké komplexy ale je trápne ze vsetky kamarátky okolo majú aspon čo dať do podprdy a ja chodím jak chlap...

Maya_chic

V 17 som mala take áčko, teraz su mi niektore 75 B male, ale mam B, po porode podotýkam, takze šanca je :)))

ana_bella

baby budte radi ja by som sa s vami hned vymenila. Male prsia maju neskutocne vela vyhod, ja tie moje velke nemam rada a chystam sa v buducnosti podtsupit zmensenie. Tiez mam 17 a mam ich taketo velke od 13 :(

sibeti

ahoj,to este neries,prsia rastu az do 19-20 rokov.mozno sa ani nenazdas a narastu ti take velke prsia,ze by si chcela aj mensie...,a netrap sa tym.ja so mdo 22 mala nulky.teraz mam vacsie trojky

Leillla

Nie si jediná,síce mám ovela menej rokov,ale tiež to mám tak že celá rodina má velké prsia(ženy samozrejme) a ja som plochá a to plochá myslím viac ako doslovne,ja už neviem čo mám robiť,a tiež som neni chudá :( Dokonca aj môj otec má večšie,ha :(