Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľkosť pŕs okolo 17

Príspevok v téme: Veľkosť pŕs okolo 17
Saška

nechápem, mám mesiac pred 17 narodeninami a prsia ani nie polky... je to neustále omielaná téma, ale mne sa zdá ŽE SOM JEDINA !
mama má prsia niečo medzi 3-4 ...vlastne celá generácia žien aj z otcovej aj z maminej strany majú veľmi veľké prsia - ale od začiatku puberty, preto mi príde blbé že ja ešte nič a mám 17, menštruáciu od nejakej 13-tky...+ nie som chudá, práveže tuk mám asi všade len nie na prsiach...ked som niekedy schuda koli chorobe alebo tak tak najma z toho NIC co tam mam :) nemám z toho nejké komplexy ale je trápne ze vsetky kamarátky okolo majú aspon čo dať do podprdy a ja chodím jak chlap...

domcik

no nemožem povedať že tam nemam uplne nič..s dobrou podprdou tam niečo vidieť:D do plavok je to horšie..partnerovi to nevadi..no mne hej ./..proste aj ja si chcem vyjsť bez podprsenky v lete:D

domcik

jj nato som už prišla:Da ked priberiem tak len do brucha .prsia to nejak vynechava:D.. no rozmyslam nadtym už dlho..keby boli peniaze asi tiež nevaham:/

Maya_chic

domcik - no popravde bola so mnou na izbe jedna baba, ktora bola presne ten typ, co nemal ziadne prsia ani po naliatí mlikom a to som si dovtedy myslela, ze mam male prsia baba vravela, ze ja mam velke :D, ak mas iba bradavky, tzv muzsku hrud, tam ani hormony zrejme nepomozu, ak mas male prsia, ale mas proste zenske aj s vacsimi bradavkami, sancu mas, ak nie, silikony, nasetrit a je to, hanbit sa pred partnerom a pod. no naco sa trapit ak ta to stve?

sibeti

domcik, HAK aby ti zvacsila,je blbost :-) aby sa ti zvacsili,musela by si pribrat vsade.mne tiez nepomohla.tak so misla na opku a je to uplne super!

domcik

no to je asi moja posledna šanca žeby mi po porode narasli..ale tak to sa ešte nechystam takže sa asi budem musieť s tym zmierit že 15ročne ich maju väčšie :D ach jaj..

Maya_chic

domcik - aj skor, ako v 20, ale treba brat do uvahy aj hormonalne zmeny, ked som porodila mala som nadherne C a ostali mi aj po kojení B, pricom v 18 som mala malé prsia