nechápem, mám mesiac pred 17 narodeninami a prsia ani nie polky... je to neustále omielaná téma, ale mne sa zdá ŽE SOM JEDINA !
mama má prsia niečo medzi 3-4 ...vlastne celá generácia žien aj z otcovej aj z maminej strany majú veľmi veľké prsia - ale od začiatku puberty, preto mi príde blbé že ja ešte nič a mám 17, menštruáciu od nejakej 13-tky...+ nie som chudá, práveže tuk mám asi všade len nie na prsiach...ked som niekedy schuda koli chorobe alebo tak tak najma z toho NIC co tam mam :) nemám z toho nejké komplexy ale je trápne ze vsetky kamarátky okolo majú aspon čo dať do podprdy a ja chodím jak chlap...
Veľkosť pŕs okolo 17
este ma napadlo ist na hormonalne testy, mozno mas prebytok testosteronu
no nemožem povedať že tam nemam uplne nič..s dobrou podprdou tam niečo vidieť:D do plavok je to horšie..partnerovi to nevadi..no mne hej ./..proste aj ja si chcem vyjsť bez podprsenky v lete:D
jj nato som už prišla:Da ked priberiem tak len do brucha .prsia to nejak vynechava:D.. no rozmyslam nadtym už dlho..keby boli peniaze asi tiež nevaham:/
domcik - no popravde bola so mnou na izbe jedna baba, ktora bola presne ten typ, co nemal ziadne prsia ani po naliatí mlikom a to som si dovtedy myslela, ze mam male prsia baba vravela, ze ja mam velke :D, ak mas iba bradavky, tzv muzsku hrud, tam ani hormony zrejme nepomozu, ak mas male prsia, ale mas proste zenske aj s vacsimi bradavkami, sancu mas, ak nie, silikony, nasetrit a je to, hanbit sa pred partnerom a pod. no naco sa trapit ak ta to stve?
domcik, HAK aby ti zvacsila,je blbost :-) aby sa ti zvacsili,musela by si pribrat vsade.mne tiez nepomohla.tak so misla na opku a je to uplne super!
ešte som skusala aj HAK ale tiež nič..proste beznadejny pripad:D..a na plastiku nemam ani peniaze ani odvahu
no to je asi moja posledna šanca žeby mi po porode narasli..ale tak to sa ešte nechystam takže sa asi budem musieť s tym zmierit že 15ročne ich maju väčšie :D ach jaj..
domcik,ak ti nenarastu,nezostava ti nic ine,len plastika alebo sa s tym zmierit
domcik - aj skor, ako v 20, ale treba brat do uvahy aj hormonalne zmeny, ked som porodila mala som nadherne C a ostali mi aj po kojení B, pricom v 18 som mala malé prsia
tak ja už mam po 18ke a šancu im už nedavam:/.. ako mi začali v 12 rasť tak aj zostalii:/hmm