Dobry den a ahojte, mam nasledovny problem. S priatelom sme spolu rok. Problem zacal cca pred mesiacom, mam svrbive az bolestive pocity pri sexe. Prvy krat ked do mna vchadza je to neuveritelne neprijemne,taktiez to pretrvava i pri vychadzani a vchadzani penisu do posvy, mam pocit ako keby sa moje pisky zvacsili a "nechceli dnu" vnic pustit a ked to tam uz je tak to nechu pustit ani von!!!A po sexe sa mi ako keby zcervenaju a strasne svrbia i pri moceni po sexe. Na vela,na vela.. sa to raz dá. Ale ked uz sa chceme milovat druhy alebo treti krat, tak je to priam nemozne :(. Bola som asi pred mesiacom u gynekologicky, potrebovala som si presunut menstruacny cyklus. Tak mi odporucila brat HAK (MAITALON) dva mesiace vkuse teda bez pauzy. A mam pocit ze prave v tom obdobi moj "nas" problem zacal.Najprv som myslela ze to prejde trvalo to cca dva tyzdne a objavila som sa u gynekologicky opat.Oznamila mi ze je to "zrejme" kvasinkova infrkcia nasadila mi liecbu POLYGYNAXOM, povedala ze staci brat sedem dni, v lekarni mi dali dvojbalenie kde je 14tabletiek. Ja som vzala tych prvych sedem a s priatelom sme sa tesili na "normalny" i pre mna prijemny sex. Zial opat to zacalo. Ženská sa ma pytala ci nezvykneme pouzivat lubrigacne gely, zo zaciatku sme zvykli. Bolo to OK, takze mam pocit ze alergiu na latex nemam.Myslite ze to lubrigacny gel zlepsi?... Dnes to chceme vyskusat s nim. Ale nemohlo toto cele spustit, len moja vynechana menstruacia, neprerusene branie HAK? :( prosim poradte mi,sme zufali...
BOLESTIVY SEX...pomoc! :(
Lubrikačné a intímne gély - www.isexshop.sk
perfektným lubrikačným gélom aj na dlhší sex je erectan exclusiv gél ;)
Vsak citajte to zlozenie gelov, co maju... Je jasne, ze ak niekto pouziva nejaky ochuteny, moze mat alergicke reakcie. Najlepsie su neutralne, pripadne este s obsahom liecivych latok ako Aloe Vera, TeaTree, ci grepovy vytazok. To vsak nemeni nic na tom, ze v gele moze byt nejaka prisada na ktoru clovek moze byt alergicky.
Priatelku tiez vselico stipe, je citliva a ten grepovy bol uplne v pohode. Naviac ine gely, co som skusal, mal som z nich strasne mazlavy pocit a pri tomto taky prirodzeny. Je pravda, ze tie vodove gely vydrzia menej, musi sa castejsie pouzivat aj pocas styku, ak je dlhsi. Ale malo by to byt tak ze sa pouzije na zaciatku a v priebehu styku uz zena by mala byt dostatocne vzrusena a lubrikovana svojim prirodzenym sekretom... Teda, ak sa jej to milovanie paci, v opacnom pripade bude moze byt sucha.
-------------
1angelina23
Včera 16:10 - daj si dalsiu davku...
Používateľ
1angelina23
No jo, sex neni sranda. A vy dvaja si zneho srandu asi robite.
Nic v zlom, ale na to ti staci sediet v salvii a bude ti dobre.
chlapecek nech si da pauzu.
Setko dobre ti prajem:)
ach jebne ma:D... mala som kvasinky, lenze ona mi dala ten polygynax, kt.je vraj na vsetky tieto zalezitosti..a povedal ze vyter bude zrejme negativny,,ten gel nam funguje :) az nato ze to vydrzi max. 20 minut a potom ked priraza tak mam bolestii...
No dobre si spravila ze si zasla za gyn. prvom rade urcite bolo treba spravit tie vytery-testy-kultivcie, aby ti nasadila liecbu podla vysledku. Podla opisu sina 100% mala nejaku mykozu alebo bakteriu. Gel je iba docasne riesenie z osobnej skusenosti ti poviem ze byt pri sexe prirodzene mokra a pouzit lubrikant je obrovsky rozdiel. Lepsie je na prirodzeno:)
tesim sa s tebou ze ti gel sadol ja som vyskusala 4 ri kym som nasla jediny co ma nestipe
Ahojte.A tak si to predstavte,dnes som tam bola, pozrela sa... povedala ze tam nic nevidi, ze by malo byt vsetko ok, vraj je polygynax sirokospektralny,ale aj tak som ju poprosila o tie testy na bakterie. Spravila mi ho :) v piatok budem mat vysledky.. dufam ze bude vsetko tak ako hovorila. Vraj to moze byt z roznych pricin, jedna z moznosti je avivaz a spodne pradlo,dalsia gel partnera a bla bla bla :) odporucila mi velmi dobry lubrikacny gel multi.gyn- liquigel, stoji do 10eur... tak som si ho hned sla kupit a dnes hor sa s priatelom na preskusanie :) a neuverite... moje bolesti sa uplne zredukovali. Strasne sa tesim, ziadne palenie ani bolenie, a ani pri moceni po. Takze ak mate podobny problem odporucam vyskusat ten lubrikant. Mimochodom je dostat len v lekarni.
Nie na potraviny alergicka nie som chvalabohu na ziadne.. cize by som nemala byt ani na spermie dufam,a este mame taky problem..ze mam zrejme uzsiu vaginu, preto, ked nie som dostatocne zvlhcena tak sa do mna neuveritelne tazko dostava,a teraz ked ma to dotoho este aj stipe a boli,je to strasne.A kondomy, pouzivat nechce. A ani ja velmi. Nie je mi to prijemne..
Alergia na spermie je skor LUDOVA POLOPRAVDA. Alergie je na cast zlozky ejakulatu, na alergen, ktory partner poziva a ten sa prenasa do ejekulatu. Ak by nejedol dany alergen v potravinach, nebol by ani v jeho ejakulate, ci predejakulacnej tekutine a nebola by ziadna alergicka reakcia.
Skus kovovy vibrator, alebo vibrator z tvrdeho plastu a uvidis, ci su to tie iste pocity. Ak neni alergia na kondom, tak mozete skusit aj kondom a uvidite, ci prestane palenie.
------------------
Ad jahodovy lubrikant - ano, na oralny sex skvely, ale na vaginalny neni moc vhodny. Tak isto aj ochutene kondomy nie su vhodne na vaginalny styk, len na oralny. Na klasicky vaginalny styk uz ochutene lubrikanty nepouzivajte. Bud treba neutralne, alebo nejake liecive ala aloevera atd.
Inak moze byt na to alergicka reakcia. Na jahody byva casta. Ak by to obsahoval aj nejaku prirodnu cukornatost - tak je to dobra zivna poda pre kvasinky.
:) To mame odskusany jahodovy je najlepsi na oral...o to nejde, nemame ziaden problem..co sa sexualnych praktik týka, len toto! :( Ale aj tak uvazujem, ze najprv zbehnem za doktorokou nech mi spravi testy, dufam ze to nebude nic horsie..citala som rozne veci ako alergia na spermie a vaginizmus (psychicka porucha ci blok??:/?) No a jasne ze sa dost bojim lebo tabletky ktore mi dala som uzivala ale nezabrali.. takze co ak mi diagnostikovala cosi iné?