Včera sme sa pohadali s priatelom, bol prihlasený na fb a ja som mu prezerala spravy ked nebol pri mne, našla som mu ako si píše s jednou babou že zlatičko a posielali si pusinky. VYsvetlil mi to tak že je to dobrá kamaratka a vela mu pomohla aj ohladom mna, je to bývala jeho kamarata. Len, on sa nahneval že som mu prezerala spravy že mu vobec neverím. No keby to on mne spraví mne by to nevadilo, ja nemam žiadne klamstva. On je taký že za maličkosť sa nahnevá. V piatok som bola trošku pripitá a fajčila som. Nebola som vtedy sním lebo on šiel preč bezo mna, tak ma to nahnevalo a preto som spravilo to čo som spravila.
Klamstvo
Ďakujem vám za rady :-) ... tak mu nič nebudem už o tom vravieť a začneme akoby odznova, poviem mu že sa bojím mu niektoré veci vravieť lebo sa hneva nahneva. Ale ked ja som taká, že mu vždy všetko poviem ale nechcem aby sme boli znovu pohadaní.
Bibi má pravdu, v partnerstve môžu byt aj drobné tajnosti, vy si však tuším robíte naschval, ty pijes a kontrolujes mu správy, on si zas pise s inou, a tu nejde o to, či by to tebe nevadilo, že sa ti vrta na fb, take veci sa vobec nerobia, ani v telefone ani v maili ani na fb, uz by som tento konflikt s partnerom nerozmazavala, čo bolo bolo, dohodla by som si nove pravidla, vysvetli mu, že ti nie je prijemne ked sa takto kontaktuje s inými, veris mu, ale trápi tá to preto si to urobila, svoje pitie faaaakt nespominaj
Len mna hnevá to,že som mu klamala, len viem že by sa nahneval keby mu to poviem :-/ .. a nechcem aby sme mali tajnosti. Netuším čo spraviť :-( ...
jemineeee Monika, kolko mas rokov??? V partnerstve nemusis mat vsetky karty vylozene, mam okolo 9 rocny vztah, zijeme spolu par rokov, pracujeme spolu, ale co netreba, to mu nevesiam na nos. Priznanie je polahcujuca okolnost, ale isty trest:O))) Ak by mu vadilo, ze si pila, tak mu to nehovor a uz to nabuduce nerob. Ak by si sa priznala, tak by sa nahneval... v partnerstve ide o klud, pohodu, tu si zabezpecis rovnovaznostou svojho chovania, tolerantnostou a najma s predchadzanim konfliktov. Ak bude pindat, tak to otoc proti nemu, ze on si vypisuje na FB s cudzimi babami.
Povedala som mu to a nahneval sa na mna, že som pila a tak, že ktovie ským som bola. Pýtal sa ma či som vracala. Nepila som až tak vela a naplo ma z cigariet. Poprela osm mu to. Neviem, rada by osm mu povedala pravdu, ale neviem či mám, kedže je taký že sa nahnevá za hocičo..ale nechcem mať pred ním tajnosti. A neviem či je vhodné mu to teraz vravieť ked sme sa včera poahdali :-( .. som zufala