Ako odstranit cierny sampon z vlasov?

Príspevok v téme: Ako odstranit cierny sampon z vlasov?
cierna hriva

Dnes som si na vlasy naniesla Palette Sampon- cokoladovy a chytilo mi to dost na cierno. Mala som stredne hnede vlasy a chcela som len o trochu tmavsie. Nie je to farba na vlasy, len sampon a teda by sa to malo vymyt po 24 umytiach aj ked o ciernej to asi velmi neplati. skratka nemate nejaku radu ako by som mohla co najviac tejto farbby vymyt aby mi aspon trochu zosvetlilo vlasy??..Viem, ze som to nemala robit, ale clovek sa uci na vlastynch chybach tak uz budem v buducnosti mudrejsia (dufajme ) ..Diki za rady :)

Maťka, 20r.

Ahojte, Chcela by som sa poradiť. Moje vlasy prirodzené sú také ryšavo až do zlatista. Kedže niesom spokojná zo svojou teda mojou prirodzenou farbou. Tak som sa kedysi rozhodla dávať si aspoň ten šampón, kt. mal odtieň do červena. Strasné sa mi to páčilo. Už dva razy som si davala. Kedže šampón je zmyvateľný. A Od roku 2013 koncom augusta som sa rozhodla si dať tiež sampón na červeno len inší odtieň červenej farby. A všetko to čo som používala je od pallette. A od tej doby do teraz január 2014 sa mi nezmýl šampóň. Neuverite som nespokojna. Ono mi začalo odrastať. Tak ako keby si niekto dal normálne farbiť vlasy. A ja sa teraz nedokážem z toho vykrútiť, že prečo. Ved som chcela len na chvílku a nie žeby mi odrastalo. A ja by som sa vás tým chcela opýtať , že čo by také mohlo existovať alebo aké prípravky existujú aby som mohla mať pôvodné svoje ryšave až do zlatista farbu. Ozvite sa a dakujem za odpoved :)

cierna hriva

tak vidim ze ste opat otvorili moju temu no a nahodou som zase tu :)

paradoxne v case ked som to pisala som sa tej farby chcela zbavit, lebo mi to chytilo na neprirodzenu ciernu, ale po case sa z toho stal presne opacny problem
to bolo tesne po nafarbeni, ale inak mne sa vsetky farby ci sampony ci uz cierne, cokoladove alebo gastanove velmi rychlo zmyvaju...po 2 tyzdnoch sa mi ta farba vyzrazne zmyje a po mesiaci uz mam takmer svoju hnedu..takze ja prave zistujem co pomaha udrzat tu farbu na vlasoch :)

a tebe poradim len tolko ze vydrz a mozno sa ti to hned vymyje ani nevies ako rychlo..neviem mozno to zalezi od typu vlasov, ale ne sa aj farba aj sampon velmi rychlo zmyva

gebula

ahoj chcem sa opytat mam ten isty problem, už si zmyla ten čierny šampon ja ho mam dva dni a bojim sa že ho už dolu nedám ..nevieš mi poradit ? tiež som mala svoje vlasy stredno hnede a chcela by som ich spat, čo asi už nebude,že ?:/

Antie333

Presne takto som dopadla aj ja.....tento sampon som si dala asi pred pol rokom,po par umytiach sa ta cierna trosku zmyla,ale vlasy mam stale o 3-4 odtiene tmavsie,ale nevidno prechod z mojich do odfarbenych,takze to nie je az take strasne :))))..to som bola povodne taky tmavsi blond :))

[zruseny1]

na tieto šampóny sa tu už viaceré sťažovali. že to vlastne ani nie sú šampóny a ťažko sa vymývajú...tie tmavé teda mám na mysli

cierna hriva

no to si ma nepotesila =) ale nejako si uz poradim..uz som sa s tym aj zmierila, ale myslim ze nie je pravda ze je nezmyvatelny

asi pred 2 rokmi som si totiz zafarbila uplne na cierno a to az doma ciernymi farbami - nie samponmi a asi po polroku sa mi to krasne zmylo..tak ako mi zacali postupne korieky odrastat tak aj tie nafarbene casti zacali nadobudat povodnu hnedu a a ani nebolo vidno ten predel medzi ciernou a hnedou ...takze ide to v pohode...ja som len chcela ze ako sa najrychlejsie toho zbavit ale tak uz to rsadsej necham tak lebo si nacisto dodrbem vlasy :))

pančita

tak ta asi nepotesim-palette sampon je nezmyvatelny (aj ked pisu 24 umyti). A este cosi-aj hnedy palette je vlastne cierny !!!!...cakaj, kym vlasy odrastu