existuje prosim vas na trhu nieco co obsahuje viac hypericinu ?
aby som nemusel brat dva na raz a tri krat denne lebo to sa nedoplatim
Deprim otazka
mesiac som chodil na inekcie a som sa citil fajn a potom som pochopil ze ma vlastne len nadrogovali ... zacal som jej rozpravat svoje problemi a ona ma odbila ,ze ona nieje psychologicka a som sa citil tak ze by som sa hend obesil keby som mal lano pri sebe
Onn kolkokrat si tam bol? Resp. ako dlho trvala liecba? Ake lieky si bral?
onn- tak ak mas taky pocit.......tebe uz niet pomoci. Ty sam si nevies spravit v hlave poriadok a inym neveris. Hold smola.
bol som tam aj tam je to sprepacenim icovina
Depresia je choroba. Pises, ze si zufaly. Tak ju liec liekmi, ked ine nezabera. Objednaj sa k psychiatrovi, zalezi len a len na tebe, ci sa chces naozaj uzdravit alebo len vyplakavat. Dnes ku psychiatrovi chodi tak vela ludi, ze by si bol prekvapeny. A najlepsie spojit to so psychoterapiou a odstranit prcinu depresie. Vsetko sa da, vzdy je cesta ;)
Hippokrates poznam uz ma to nebavilo kazdy dne robit a pit caj
som zufali neviem co robit
dost vazna depresia
respektive potrebujem sa smiat a mat dobru naladu bez toho aby som siahol na alkhol atd ..
Onn a aky mas problem? Preco sa potrebujes ukludnovat?
Pri lubovniku pozor, nesmies chodit na slnko a kombinovat s niektorymi liekmi, ci bylinkami.
Momentálne rastie bylinka - Ľubovník Bodkovaný. Aj si ju nasuš a môžeš ju piť aj čerstvú.Var si z nej čaj. Nesmieš však chodiť na slnko, lebo počas užívania si precitlivelý na slnko a ľahko sa spáliš
zdravie.pravda.sk