potrebujem radu prosim vcera som mala sex bez kondomu a bojim sa ze sa mohlo nieco stat ako nespravil sa domna ale na brucho ale aj tak s abojim ze mohlo nieco ujst menzes mam dostat o nejake 2 tyzdne neweim presne lebo si to nepocitam lebo viem presne ze niekedy na zaciatku alebo na konci mesiaca by som mala dostat menzes..ale bojim sa ze ked sme si davali pozor tak ze mohlo nieco ujst aj ked sa rychlo spravil na brucho..:(((( mam 17 o par mesiacov 18 ale nerada by som bola uz tehotna..:/ viem ze je to moj problem moja chyba ze som mohla vediet co robim ale v tej danej chvili si to clovek neuvedomi tak rychlo len ked uz je neskoro...
mozem byt tehotna???
hej,aj komentar tam mam :D .... tiez sa smejem,bo to patri aj do inej kategorie... :D
blondula,neviem,ci si zaregistrovlaa tuto osobu: www.zdravie.sk
sibeti....jasne ze to vidim,preto sa na konci tak smejem :D .... ale mas pravdu,na sprostu otazku sprostu odpoved !! stale dokola tie iste temy !!!!
odpovedam:na sprostu otazku treba sprostu odpoved.......
blondula:to nebolo myslene vazne....nevidis,ze si tu z nej robime srandu...?
to by som chcela vidiet ako tie spermie bezia ! :DDDDD
Pisete tu o tom, ze tu prispievaju "sproste deti", no sami sa tu spravate ako primitivni...
sibeti : :)) :*
pre sibeti : super odpoved !!! máš u mňa palec hore !! takto treba odpinkávať negramotné decká, čo by nič iné nerobili len sexovali a ani nevedia ako...
A KONEČNE SA TO TU VYČISTÍ a budú tu len rozumné otázky....
neries keby ,keby .... urobil sa na brucho a tehotna nie si !!!