pomoooc

neva

Určite to súvisí aj s tvojim vzrastom. Podľa údajov si ešte dieťa, aj keď máš 15 rokov. Zatiaľ počkaj, ak v 16-tich rokoch nedostaneš menzes, tak je potrebné navštíviť gynekologa. Dovdety zahoď takéto problémy za hlavu a uži si detstvo. Neboj sa nič Ti neujde. Všetko Ťa ešte len čaka.

linnna

ahoj petka
tak ako uz napisala NEVA si v case kedy dospievas to chce cas,kazda niesme rovnaka jednej narastu rychlo, druhej zas pomalsie, ale zarazylo ma ze pises ze nemas este menstruaciu, ak pises pravdu ze mas uz 15r. tak by si sa mohla ist pre istotu opytat svojej lekarky ci je vsetko v poriadku, tym ta samozrejme nechcem strasit,a ak nahodou uz vedies sexualny zivot tak by som lekara urcite navstivyla. velke prsia su pekne ale nie kazdemu muzovi sa pacia a ak ta bude niekto mat rad tak taku aka si, aj keby si bola plocha jak doska. tak nezufaj ahoj

petka 566

ano, mas pravdu som dost chuda. mam 150cm a 42kg. a moze s tym suvisiet aj to ze este nemam menstruaciu? kedy asi pride?

neva

píšeš, že máš 15 rokov, si ešte veľmi mladá, dostala si sa do veku, ked práve začínaš dospievať. Napíš akú máš výšku a váhu, pravdepodobne si chudučká a z toho dôvodu ešte nemáš prsia. Chce to čas, neboj, určite Ti narastu.