Tampony

Príspevok v téme: Tampony
Interaktivna

ahojte:)chcela by som sa spytat kedy mam pouzivat tampony?v prvy den menzesu mozem,ked mam len hnedy vytok?a este jedna otazocka...moja mama ked ma tampon tak ma velmi nafuknute brucho a velmi ju boli ako nikdy asi ma ten syndrom toxickeho soku nie?a je to dedicne??mozem pouzivat tampony?

vodnarka

secretkaa ked prides ku gynekologovi prvykrat musi ti spravit vstupnu prehliadku bez ohladu na to kolko mas rokov a ci mas nejake problemy.. a odporuca sa prist hned ako dievca zacne sexualne zit

secretkaa

vraj su preventivne prehliadky u gynekokoga az od 20-ky... co je na tom pravdy? Predtym vysetria iba ak ma zena nejaky problem...

Arweena

gyndos
podla mna je to individualne. ja ich pouzivam 7 rokov a nemala som nikdy najmensi problem, mozno na zaciatku trocha pri zavadzani..teraz sa povazujem za profičku. S vytokmi a podobnym svinstvom tiez nemam problemy.
Krv sa tam predsa nehromadi ale vsiaka do tamponu a pri pravidelnom vyberani nevidim problem. Tiez si neviem predstavit, ako si to tam niekto môze "zabudnut":)
kazdy nech si pouziva co chce podla svojho vedomia a svedomia

gyndoš

počet žien ktoré umrelo a ročnr umrie na menštruačné tampony na celom svete je nie malý
krv má pri menzes odtekať a nie hromadiť sa v pošve v tampone a robiť vynikajúcu živnú pôdu pre baktérie.
x krát som už ťahal zabudnutý alebo vspriečený tamtón ktorý tak zapáchal že moju sestričku tak napínalo na vracanie...má 25r prax ale na túto vôňu si žiaľ nezvykla.
dlší posteh ženy ktoré požívajú tampny sú stálimi zákazníčkami s výtokmi a svrbením.

1911

podla mna tampon mozes pouzit hocikedy ,ked mas silnejsie krvacanie tak sa musi castejsie vymienat,ale pri slabom krvacani sa podla mna neoplati davat si ho,predsalen to samotne zasuvanie je dost neprijemne...a o nafukovani alebo inych komplikaciach som este nepocula,ak mas tampon spravne zavedeny tak by si ho vobec nemala citit...

petruska

To hej, urcite sa maju lepsie ako my. Bolesti, vlozky, pohlavne organy hlboko v tme a vlhku, porody...10 dnovy menzes-Juuuj.