Nemam chut na sex...

Príspevok v téme: Nemam chut na sex...
lolika

Ahojte,chcem sa opytat a poradit sa s niekym kto ma podobny problem ako ja,alebo mal...
som 21 mesiacov po porode,a nemam chut na sex od porodu.je to velmi tazke,lebo svojho muza velmi lubim,ale neviem sa prekonat,neda sa to,mam navstivit nejakeho odbornika..alebo su na to nejake lieky,ja viem,moj manzel je velmi tolerantny v tomto,ale ja sa preto velmi trapim.pred porodom bolo vsetko ok,sex som mala rada,no teraz nemam vobec chut..dakujem za rady

Kaper182

Ako sa vola ten prasok? Pre panajana, moja zena je vyse 11 mesiacov po porode a a ja som stale nasucho. Mam pocit ze ma tym chce trestat, za to ze som neumyl poriadne kupelnu, zachod, dlazky a podobne.

Suskajka

Axay!!!

Tiež som nechcela sex po pôrode a tak manžel doniesol prašok,davam si do čaju a asi po hodine by som pretiahla i poštára,vtedy som taka nadržaná,že to robíme i 5x za sebou.funkuje to,pravdu píšeš,treba si pomôcť,lebo príroda je už cela dodrbkaná!!!

darina32

to je častý problém po pôrode, nie si v tom sama...mne po druhom dieťatku trvalo vyše pol roka, kým sme sa vrátili do normálu. Bola som so všetkým nespokojná, vynervovaná, dve deti a ešte aj telo po pôrode (poznáš asi)...muža to trápilo, mňa to trápilo a vyriešila to svokra :D Prikázala synovi každý deň mi zobrať aspoň na hodinu deti, ja som mala čas na cvičenie, kávu...alebo len blbý kúpel...začala som brať vitamíny a ženšen. Časom aj muž sa začal viac snažiť a keď sa dala psychika do poriadku, tak aj sex bol dobrý. Skúste na tom s mužom popracova´t a skús aj sama premýšľať, čo by Ťa mohlo opäť vzrušiť.

čerešňa

lolika, niekedy pomôže zmena prostredia, na jeden, dva dni, ak by Ti mal kto za ten čas dohliadnuť na dieťatko.
Axay :o) placebo efekt, nič viac. Ale dôležité je, že zabralo.

Axay

Aj ja som tak bola,manžel chcel sexovať,v penise mu hučalo,varlata plné až k prekypeniu a ja nie a nie!Kamoška mi zohnala ženske afrodiziakum a je po neresti! Ja by som teraz po tabletke sexovala od rána do večeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Čauko!

AdamKrt

Miesto liekov skus radsej doplnky. Par krat denne cca 500mg vitaminu C, zinok+selen, betakaroten a vitamin E + enzymy, ako su obsiahnute v pripravku Wobenzym /vytazky enzymov z ananasu a papaje/.

Plus chce to psychologicku pripravu, predohry... a klud. Ked bude plakat dieta, kazda chut prejde.