chcem sa opytat ci niekto nahodou nepozna nejake vitaminy na podporu plodnosti ? nie nejake umeliny take nechcem ani co by mohlo skodit malemu.nieco take co urychli plodnost a pripadne vitaminy na splodenie chlapceka? pred tyzdnom som dobrala antibiotika, mala by som pockat este nejaky cas s otehotnenim?
otehotnenie
Hlavne cecko,a skupina vitam.B,kys.listova.Oplati sa detoxikacia tela Beta karotenom,E vit.,C vit.,
Ak chces chlapceka,treba skusit preve v dni ovulacie(pri pravidelnej menstr.je to v 14-15den).Ak dievcatko,tak ked prave zacinaju ovul.dni.(od 10dna-15)(podla lekarov)
Mila Bea,
odporucaju sa najma vitamin E, C a D. Minimalne 3 mesiace pred planovanym otehotnenim a taktiez pocas prvych 3 mesiacov tehotenstva sa odporuca aj kyselina listova, ktora posobi ako prevencia proti razstepom chrbtice a inych defektov plodu.
Co sa tyka antibiotik, po ich dobrati pockaj tak 4-5 tyzdnov pre istotu a jedna dobra rada - nenechaj si spravit RTG, ale ak je to mozne, poziadaj o alternativne vysetrenia (pripadne ziadaj o prekrytie vajecnikov paskou, aby neboli prilis oziarene).
Vitaminy na splodenie chlapceka neexistuju. Pohlavie zavisi od typu spermie, ale pocula som, ze sa da nejako ovplyvnit, ktora spermia "zvitazi" - napriklad mat sex menej casto, jest menej masa a podobne. Su to vsak pochybne metody a odporucam nechat to na prirodu.
Vela stastia!
pokial ja viem, odporuca sa vit. E