Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potraviny

Príspevok v téme: potraviny
smajliQa

ahojte...
ak si najdete chvilku casu, mozte mi prosim Vas napisat, co nakupujete ak sa vyberiete napriklad do lidlu, ci Bille, kauflandu, tesca???

mam namysli vyrobky s nizkou energetickou hodnotou, teda take, z ktorych sa nepribera... mne uz totiz dochadzaju napady, stale kupujem to iste..
tie iste nizkotucne jogurty, ten isty nizkotucny tvaroh, zeleninu,ovocie... a dalej? jem len kuracie maso, som bezradna.. neviem co varit.. jest....

Sisi135

A taktiež chudé hovädzie, a z rýb môžeš aj lososa. Síce je kalorickejší ale aj veľmi zdravý. Jogurty by som moc nízkotučné nejedla. Ono ušetríš na tom 80 - 90 kj ale porovnaj si sacharidy v normálnom polotučnom jogurte (t.j. 3 - 4 % tuku) a v nízkotučnom. Navyše tie nízkotučné sú obrté o vitamíny rozpustné v tukoch. Čo sa týka toho nakupovania ja pravidelne leziem do lidla na ich (pilos) kefír chutí inak ako acidko či cmar.

vevericka

co sa tyka masa.okrem kuracieho aj morcacie ci kvalitne rybie napr pstruh, stuka, alebo morske plody..hmm taky grilovany pstruh s rozmarinom, citronom a par kvapkami olivoveho oleja, je to chutne, vyzivne a zdrave..

smajliQa

maros.. ja viem o spravnej vyzive viac ako si dokazes predstavit....

vevericka... pretoze radsej si dam kuracie prsia, ako bocek... to bol len priklad.

Maros75

Faktom je, že diétne výrobky a nápoje majú tendenciu narobiť viac škody ako úžitku, pretože podporujú chuť do jedla a tak vás nútia dožadovať sa väčšieho množstva potravín a napokon získať viac kalórií napriek tomu, že samy sú nízkokalorické. Vyvážená strava a cvičenie je stále najlepším riešením, ak chcete schudnú
zena.atlas.sk

vevericka

smajliqa preco nizkotucne??nizkotucne neznamena menej kaloricke..pridavaju sa ako nahrady cukry, aby to malo vobec nejaku chut,