Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potraviny

Príspevok v téme: potraviny
smajliQa

ahojte...
ak si najdete chvilku casu, mozte mi prosim Vas napisat, co nakupujete ak sa vyberiete napriklad do lidlu, ci Bille, kauflandu, tesca???

mam namysli vyrobky s nizkou energetickou hodnotou, teda take, z ktorych sa nepribera... mne uz totiz dochadzaju napady, stale kupujem to iste..
tie iste nizkotucne jogurty, ten isty nizkotucny tvaroh, zeleninu,ovocie... a dalej? jem len kuracie maso, som bezradna.. neviem co varit.. jest....

Sisi135

A ešte ma napadlo: Včera som kúpila v lidli takú fajnú šunku kuraciu - 96 % mäsa 2 % tuku a aj v bille majú s 2 % tuku a 89 % mäsa - morčaciu a bravčovú a potom taký šunkový tanier kde je aj hovädzia. Tam kupujem zas tú morčaciu raz za čas sa dá aj tá hovädzia

smajliQa

squash

ja sa liecim z PPP
diety a zdravu vyzivu mam v malicku, vsetko ovladam....

len som chcela radu, lebo mi dochadzaju napady.. ale dakujem ...

squash

nie som odbornik na zdravu vyzivu ale podla mna by stacilo keby si kupovala celozrnne pecivo, maslo, biely jogurt, mineralku, veceru nahradzala ovocim a zeleninou. hlavne sa vyhni vselijakym tym sladkym chlebom, nutele, vyprazanym veciam ako hranolky, rezne, rybie prsty. rob si salaty s olivivym olejom a mozarelou, cestoviny s brokolicou alebo cukinou, to je moje oblubene jedlo. dietu si si dobre naplanovala na leto, teraz ked je horko cloveku nechuti moc jest. pi vela vody, tym naplnis zaludok a nebudes mat pocit hladu

smajliQa

evcca

to s tym prejedanim, to je pravda,... ak nema clovek pevnu volu, ma smolu ak konzumuje nizkotucne vyrobky.

evcca

nekupujem nizkotucne vyrobky, hlavne nie syry, jogurty a podobne. radsej zjem menej ale s normalnym tukom. neverim nizkotucnym potravinam. a z osobnej skusenosti viem, ze ked som vypustila potraviny s umelymi sladidlami, tak mi neskace cukor v krvi, nemam vykyvy nalad, neboli ma hlava a hlavne nemam chut sa prejedat.

vevericka

co sa tyka varenia.. viem, ze sa to neda jest stale, ale azijska kuchyna..vela zelniny len minimane orestovanej, k tomu ryby, ryza (nelupana), sushi, morske riasy.. alebo grecka..zasa vela zeleniny, ryb, kvalitne syry (kozie napr.), olivy (s mandlami su hmmm:))
pripadne zdrave varenie je v pare, dusievam zeleninu v parnom hrnci, nic s nou treba robit, mrkva z hraskom , len ocistis a das zaparit a je sladka ako keby si si ju pocukrovala..:)

smajliQa

no..konecne nejaka rozumna odpoved... ok... kefir- pilos....
dakujem za radu...

to o tom, co je zdrave, a kolko ma co kalorii a aku hodnotu tak to ani pisat nemusite... kalkulacku mam v hlave.