Trpela som neurozami, uzkostou, panickym strachom

Príspevok v téme: Trpela som neurozami, uzkostou, panickym strachom
kajinka2121

Dlhsiu dobu som trpela neurozami, uzkostou, panickym strachom.

Nesla som za psychologom, ani psychitarom o mojom zdravotnom stave nevedel nikto! Len ja - strasne dlho som zvadzala vnutorny boj, moja silna vola vyliecit sa bola v pozore 24hod. denne.

Konecne sa zacinam citit dobre. Zavraty su prec uz uplne, bolesti hlavy tiez, nie som podraždená, aj tlak na hrudi presiel, casto som dokonca musela predychavat - pri panickom zachvate, sa mi triasli ruky. Pri zachvatoch som si niekedy myslela, ze asi zomriem, tak mi byvalo zle - teraz vam este zachvat tak raz za 2 mesiace mozno, ale uz ho viem uplne zvladat.

Mne osobne pomohlo pozitivne myslenie a vela volnopredajnych doplnkov vyzivy, homeopatika, vitaminy, znie to cudne ale aj ovocie hlavne banany:) Nasla som si skvelu kombinaciu ako vsetko so vsetkym funguje - uzivam to pre istotu stale - ziadny z liekov vsak nie je navykovy ani inak skodlivy. Nechcela som jest tabletky - doktor vzdy predpise len tabletky a viac sa nestara, ja som chemiu chceli zdaleka obist.

Dnes je zla doba, a psychicke problemy su na dennom poriadku, je dolezite mysliet pozitivne, drzim Vam palce vo vasej liecbe!

ta3

Kajinka, blahozelam, si skvelym prikladom pre ostatnych s podobnymi problemami, som rada, ze spominas pozitivne myslenie, ja som jeho horlivym zastancom lebo vsetko sa rodi najprv v nasom mysleni, ako myslime je nesmierne dolezite, ludia tomu neveria, podcenuju to lebo malo o tom vedia

Maros, alkohol rozhodne nie na psychicke problemy, po poziti mozno nastane mierna ulava, ale po vytriezveni je to stokrat horsie

RNG

ssissa, ak mas nejaky mentalny blok, tak dobry psychiater ti moze pomoct napr hypnozou, tj da ti podvedomy impulz proti mentalnemu bloku, co mas zrejme.
Problem je len takeho schopneho psychologa najst, kedze vacsina su len diplomovani predpisovaci navykovych liekov.

nana555

sssisa urcite sa na tom da dobre pracovat, len to musis zacat riesit.. neodkladat to.. nezahrabavat ten strach v sebe, neodsuvat ho, jednoducho sa pustit do jeho riesenia - psychoterapia, odborna literatura na pracu s uzkostou atd.. cim dalej to budes v sebe dusit tym to bude horsie.. tak uzkost jednoducho funguje.. cim skor podchytis, tym lahsie odstranis..

sssisa

nana555
no presne ako vravis je to minulost a myslim si ze to vtedy bol len start co to zacalo a po tolkych rokoch to prislo az do takeho stadia ako je to teraz len neviem ci niekedy zacnem zit tak ako mam a nie ako teraz zo vsetkeho mat strach,,,

nana555

no musi za tym nieco byt.. mozno podvedomy strach ze onho prides.. mozno nejake zle skusenosti v minulosti.. to budes najlepsie vediet ty..kazdopadne nenechavaj to tak ale ries to - psychoterapia by ti urcite pomohla

sssisa

nana55 je to aj z dovodu traviacich ale tu skor ide o tu uzkost kde mam strasny problem sa ukludnit som stale napäta a potom celu noc len prebdiem nedokazem zaspat stale som pod ako keby tlakom, strachom neviem,,,

nana555

sssisa a preco si sa bala ist k tomu priatelovi? je za tym nejaky konkretny dovod alebo si to nevies vysvetlit? mozno nejake napatie? alebo od seba nieco ocakavas alebo sa bojis ze ho v niecom sklames? alebo ? co je dovodom toho strachu? inak na teme Uzkost sa o tychto veciach dost pise, urcite by ti tam ludia poradili..

sssisa

stale len citam ze kazdy sa z toho dostal, normalne vam zavidim mna to uz trapi niekolko rokov ale nemam taky pocit aby to slo len k lepsiemu. NIekedy mam take stavy ze si myslim ze to neprejde nikdy, viem pozitivne mysliet ak na cloveka pride taky panicky strach tak pozitivne myslenie to proste nejako nejde,,, dnes som mala napr taku situaciu ze som mala ist na noc k priatelovi proste som tak velmi chcela ale ten strach mi neodovolil a teraz sa tak strasne citim ze,,, a proste viem ze ta situacia sa este zopakuje x krat a nie len ta ale vela inych ,,, trosku negativne ale zivot je taky