Dlhsiu dobu som trpela neurozami, uzkostou, panickym strachom.
Nesla som za psychologom, ani psychitarom o mojom zdravotnom stave nevedel nikto! Len ja - strasne dlho som zvadzala vnutorny boj, moja silna vola vyliecit sa bola v pozore 24hod. denne.
Konecne sa zacinam citit dobre. Zavraty su prec uz uplne, bolesti hlavy tiez, nie som podraždená, aj tlak na hrudi presiel, casto som dokonca musela predychavat - pri panickom zachvate, sa mi triasli ruky. Pri zachvatoch som si niekedy myslela, ze asi zomriem, tak mi byvalo zle - teraz vam este zachvat tak raz za 2 mesiace mozno, ale uz ho viem uplne zvladat.
Mne osobne pomohlo pozitivne myslenie a vela volnopredajnych doplnkov vyzivy, homeopatika, vitaminy, znie to cudne ale aj ovocie hlavne banany:) Nasla som si skvelu kombinaciu ako vsetko so vsetkym funguje - uzivam to pre istotu stale - ziadny z liekov vsak nie je navykovy ani inak skodlivy. Nechcela som jest tabletky - doktor vzdy predpise len tabletky a viac sa nestara, ja som chemiu chceli zdaleka obist.
Dnes je zla doba, a psychicke problemy su na dennom poriadku, je dolezite mysliet pozitivne, drzim Vam palce vo vasej liecbe!