ako sa to da?! schudla som 6 kg doteraz, zo stehien zadku a prs...prsia nemam teraz skoro ziadne, preto to s tymi bokmi a bruchom vyzera este horsie :( ako sa da schudnut (spalit tuk) z tychto oblasti? (len brucho a boky).hanbim sa ist na kupalisko alebo si dat niektore tricka... pls pomoc :(
Spáliť tuk z bokov a brucha!
jedine dietou a aktivnym pohybom ...
silvus28: A keby si pribrala na normalnu vahu, nezlepsilo by sa to? Lebo u teba je to hlavne extremna vychudnutost. Sestra asi nema PPP?
sestra nemusi byt ako ty...ona zdedila po niekom inom ako ty proste... malokto je so sebou spokojny a chce pravo to, co nema... nuz :)
ako geneticky? ja mám chlapčenskú postavu, nemám boky a sestra má ako presýpacie hodiny, proste útlučký pás a pekne boky a zadok ako majú byť! je to pekné...
Schudnúť cielene len z jednej partie sa nedá. Typ postavy je daný geneticky,ale samozrejme,ak je aj nadváha, cvičením sa dajú určité partie korigovať. Ale treba na to trpezlivosť a dôslednosť.
vidiet ze si optimistka :)))
to je dobre :)
dakujem vam :) dost sa tym trapim... tou mojou postavou... ale nikto nie je dokonaly :D :)
stepper je v pohode! urcite na palenie tuku je dobre kazde kardio v spravnej intenzite.
chcem sa spytat, ci na brucho a boky je dobry aj steper? mam doma taky ten bocny a dnes som cvicila na lacno 30min...zistila som ze mam z neho svalovicu na lytkach, tak neviem ze ci aj s nim sa da schudnut tuk, neviete mi poradit ?
nikjaaa.. 83 sice nie je ziadna vyhra, ale nie je to ani ziadna katastrofa.. v brusku mas cez 70, a ak sa trochu potrapis a schudnes z brucha, tak ti tie prsia nebudu tak velmi prekazat.
teraz to je tak vidno ze su mensie, len vdaka bruchu a tym bokom, ale ver mi, ze aj ked ti nahodou boky ostanu, a skusis len z brucha schudnut tak to bude hned lepsie vyzerat.
ja som mala este minuly rok cez prsia 96, dnes mam 89... tiez skok dost velky.