Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Botox do vlasov

Niki....

lenocka_811 No ja si to neviem vynachvaliť kvalita mojich vlasov sa velmi zlepsila ako somm už pisala pred tým určite nebudes lutovat už po tom prvom raze vidiet rozdiel a vydrži to 10 umytí takže dalsie plus :)
btx emulzia ktorá sa na vlasy nanáša nie je v skutočnosti botox oni to tak len nazyvaju kadernici a popravde ide o kozmeticku radu loreal profesional fiberceutic , ktora obsahuje nejaku specialnu molekulu ktora vyplna poskodene vlakno vlasu - takto mi to vysvetlila kadernicka :)

btx

Bototoxin do vlasov???? Mam kurzy na vpichovanie bototoxinu, ale do vlasov naco by sa botox daval do vlasov??????????
Prosim vysvetlite mi to! Ved to je hadi jed! Botox paralezuje svaly, ale co robi s vlasom???????

lenocka_811

To vážne? Ja sa nato tiež dosť dlho chystám ale akosi nemám odvahu. Ale keď hovoriš, že ti to pomohlo tak to asi vyskúšam, ja tiež mám hrozne poničené vlasy od farbenia.

Niki....

No ja na botox na vlasy chodim kazdy mesiac a neviem si to vynachvalit ,mala som znicené vlasy od odfarbovania vlasov na blond a tato procedura mojim vlasom prinavratila lesk a pružnosť. Vyskušala som aj mnoho drahych šamponov , masiek a podobnych pripravkov, ktoré slubuju zazraky ale ani jeden z nich nenapravil moje vlasy az tak ako botox. Všetkým môžem túto proceduru iba odporučiť , tiež som tomu neverila ako mnohe z vás ale presvedčila som sa, že to čo botox na vlasy slubuje aj splni :)

Janka222

aj mne sa velmi lamu a stiepia.kolko to stoji a co to vlasne je? vysvetli mi niekto prosim? a mozem si to dat, ked hennujem?

lenocka_8

tak ono to ževraj sú nejake ampulky, aa jedna dávka, že vydrží cca 10 umyti. No neviem mňa by ani to netrápilo, žeby mi nedržal účes abočo, hlavne nech mi to ochráni končeky, lebo veľmi sa mi lámu a a časté podstrihovanie tiež nemám rada

pipa 79

ahojte, v kadernictve kde chodim to robia, tiez som sa o to zaujimala, ale nakolko mam super kadernika mi to neodporucil, nakolko mam jemne vlasy, botox je fajn, ale pokial mate jemne vlasy tak nie, nakolko to zatazi vlas a objem nedosiahnete a nebude vam drzat uces

evellina

ahojte....tak teraz ma zaujima ako to myslite,ze botox do vlasov...cize lendo vlasov alebo do vlasovej pokozky???...akosi tomu nerozumiem.Ale asi ked spominate kadernicky tak to bude asi len nejaka novinka na osetrenie vlasov...alebo???...mozte napisat viac??..dik