antikoncepcia a antibiotika

Príspevok v téme: antikoncepcia a antibiotika
koralika

beriem HAK gestodette,kedze som mala hnisavu anginu, doktor mi predpisal antibiotika ospen 1000. az nedavno som zistila,ze ovlyvnuju ucinnost HAK.. s partnerom sme mali pocas brania antibiotik pohlavny styk bez ochrany.. moze sa stat, ze otehotniem?? co mam teraz robit??? otehotniet v ziadnom pripade nechcem... mam ist do lekarne po escapelle??? alebo to nie je az take vazne??

jankaaaaaaaaa

letaky su zastarale antikoncepce.cz
a tebletku PO si urcite nedavaj! rozhadze ti to strasne cyklus a navyse ked uzivas aj hak a este k tomu by si si dala tu tabletku ktora je plna hormonov, tvoje telo by sa zblaznilo..
este ked mas pochybnosti mozes sa aj pytat na www.antikoncepcia.com .. tam dostanes tiez odpoved ze ATB neznizuju ucinok hak, alebo to tam najdes aj na stranke vo FAQ

koralika

ospen je penicilin a v mojom letaku hak je napisane ze to ovlyvnuje ucinnost a tak isto aj v antibiotikach,nechcela som mat teraz kramy tak som zobrala naraz 2 balenia HAK a teraz beriem 8-mu talbletku z 2-heho balenia, pohLAVNY STYK SME MALI VCERA.... isto nemam ist po to escapelle.. preco to vlastne tak v letakoch pisu, musi byt nieco na tom.. niekde som sa docitala,ze moze dosjt k otehotneniu

jankaaaaaaaaa

len atb na tuberkulozu ovplyvnuju ucinok hak. samotne atb mozu len znizit vstrebanie tabletky, nie vsak priamo ucinok. ak by doslo k nespravnemu vstrebaniu tabletky hak prejavilo by sa to spinenim

[zruseny1]

niektoré antibiotiká znižujú účinnost HAK, to je pravda..skús si to mrknúť na príbalovom letáčiku tých ATB... no a záleží, koľko dní odvtedy ubehlo, pretože ak to bolo dávnejšie, escapelle ti bude už nanič