Ako sa chranite bez HAK?

Príspevok v téme: Ako sa chranite bez HAK?
Baabovka

Ahojte,

Priatelke nerobi dobre antikoncepcia (uz 3 druhy tabletiek). Tak sme sa rozhodli ju vysadit. Chceli sme sa preto spytat na skusenosti inych parov s tymto problemom, ze ako sa chrania? Kondom a prerusovana suloz je samozrejmost, no aj tak by sme uvitali este nieco, cim by sme znizili moznost otehotnenia. Nakolko ak sa prethne kondom, tak uz budeme nervozni, ci nieco neuslo a pokazde po takejto nehode brat tabletku PO je nepriatelne tiez.

Dakujeme za pomoc.

jankaaaaaaaaa

nerozumiem ako mozte pouzivat kondomy, ved je to neechutne, nepohodlne, smrdi to, je to drahe, a veeeelmi nespolahlive

Monika1984

My pouzivame 4 roky kondomy Pepino. Nie je to sice najpohodlnejsie ale co sa tyka mojho zdrav.stavu tiez som mala pri Hak rozne problemy.

Monika1984

blondula/ tak na toto by som sa v ziadnom pripade nespoliehala s nijako skusenym partnerom, pokial by mi teda nebolo jendo ci otehotniem

blondula

my sa zatial miluje tak,ze sa do mna priatel neurobi.po porode som brala nejake tabletky,ale po 3 mesiacoch som aj tie vysadila kvoli vedlajsim ucinkom !som zvedava dokedy to takto pojde a neotehotniem.dalsie miminko by nebol problem :P

jankaaaaaaaaa

pharmatex . staci ako ochrana bez kondomu a prerusovanej suloze. alebo pre istotu pharmatex a prerusovana suloz. ak sa pharmatex pouzije spravne, tak jeho spolahlivost je skoro taka ako pri hak