ahojte, mam asi do pol chrbta dlhe vlasy, prirodzene rovne. Su vsak velmi jemne a takmer ziaden uces mi nedrzi. Natacky a podobne zalezitosti to som uz vzdala, na mojich smiklavych vlasoch to nevydrzi ani hodinu. Mam dva ucesy ktore striedam, postupne ostrihane vlasy - vlasy sa mi dost mastnia takze ked tom mam postupne ostrihane, nesplasnu mi tak rychlo. a potom druhy uces a to taka prestrihana ofina smerom do tvare, teda rovno, a a zvysok nejak k tomu. Chcela by som skusit nieco nove.. uz ma to nebavi, chce to zmenu. Viete mi nieco poradit?? mam ovalnu tvar, a prosim nieco nenarocne na upravu rano ;) dakujem
aky uces??
mikado? ja to mam a som spokojna viac mi tak ide, len jednu stranu mam dlhsiu a druhu kratsiu.
nehovorim ze vsetky vrstvy vlasov treba mat zarovnane. ale treba mat vlasy odstrihnute rovno, nie do spica.. len nejake tri vrstvy vlasov nieco take www.mraz.biz
no ja prave dlho dlho dlhe vlasy som mala.
Ale to zenskejsie vlasy a mzuzksejsie, podla mna to zavisi od tvare, nie od vlasov. Niektore baby co poznam sa podobaju na chalanov ci maju kratke alebo dlhe vlasy. A mne zatial nikto nepovedal ze som muz... :-) aj ked kamoske sa to stava casto ( a to prave ona ma vacsie prsia :-P )
no a ono to nebolo ani tak o odvahe ako o hluposti, ale aj moja hlupost sa raz vyplatila.. (teda aspon myslim )
Jankaaa lenze mala som vlasy aj po ramena s tym ze som mala jednu dlzku vlasov a nic moc teda.. praveze vtedy sa mi zdalo ze tie vrchy mam take rovne a splasnute, tak neviem.. tym ze to mam na postupno take prestrihane tak je to ako tak take vzdusnejsie..
Joooj no tak trochu ti zavidim :D tolko odvahy nebudem mat nikdy..
a mne sa pacia dlhe vlasy, pride mi to zenske..
v detstve som mala dlho kratke vlasy na chalana tak teraz to kompenzujem :P
pri jemnych riedkych vlasoch treba zvolit uces po ramena - lpatky. zarovnany, trocha prestrihane konce. cim su vlasy dlhsie tym su viac zatazene a stracaju objem. a cim su vlasy viac prestrihane vyzerraju riedsie. takze treba jednoduchy uces
ja som mala vlasy po pas, a stavka - nestavka, nedneho krasneho dna som sa rozhodla ze to dam vsetko dole. Tak som ostrihana "na chlapca" , rano gelujem (ked je cas) alebo dam siltovku a idem. Je to vraj elegantne a sportove zaroven. Vsrtci mi to chvalili a tak s tym zijem uz treti rok a nemienim to nechat narast. :-)