cesnak a mykóza

macka26

to rng: ahoj , podla tvojich rad som si zaobstarala candimin a GSE, ale ten roztok sa neda vypit... neviem sa donutit, nevies poradit nejaky zlepsovak, alebo v com to nie je citit? lebo fakt mi to nejde dole krkom a na tie pripravky uz mesiac pozeram....

RNG

candida a plesne sa nachadzaju vsade okolo nas a su aj sucastou crevnej flory. Nesposobuju ziadny problem, pokial ich dostatocne potlacaju probiotika.
Ale ked potravou systematicky podporujes kvasne a plesnove infekcie(vela cukrov a jemnej muky) a nepodporis probiotika(najma zeleninove a ovocne mikrovlakniny) tak si ich pekne vyslachtis v tele na ukor probiotik a ich vylucky nie su uzitocne pre nas ako z probiotik, ale su toxicke

sissia

určite vynechaj aj ovocie. cesnak je super, ale dobre je piť acidko, aspon 2dcl denne.to je prirodne probiotikum

2bodka

a hlavne brat preventivne probiotika.. ked nie v tabletach, tak kyslomliecne produkty.. ja mavam mykozu pravidelne z kazdych predpisanych antibiotik, casom som pochopila, ze ATB su svinstvo, ktore narusia prirodzene prostredie nie len v crevach ale aj inde. Kazdu jednu mykozu sa mi podarilo dat do poriadku prave probiotikami.

rickinka85

no pokial nezmenis nic ine a len pridas viac cesnaku, asi ti to nepomoze. z vlastnej skusenosti v boji proti mykoze ti pomozem poradit vynechat sladke, pit vela vody (nesladene napoje), pouzivat bavlnene nohavicky a mydlo urcene na intimnu hygienu a zacni uzivat wobenzym. kupis ho v lekarni bez predpisu a mne vyrazne pomohol. kamosky s nim maju tiez velmi dobru skusenost...

Slobodna

pri vaginálnej mykoze hlavne vynechávaj cukor v čomkoľvek. Udržiavaj zásadité prostredie- snaž sa jesť čo najviac zeleniny, ovocia, pi veľa čistej vody a nekonzumuj cukor. Ja ani neviem čo to vaginálna mykóza je- nemávam ju.