Zdravim, chcel by som sa s vami podeliť o skusenosti ktore mi pomohli, narozdiel od minulosti (cca 2 tyždne ) dozadu nemam na tvari ani jednu zapalenu vyražku.
Co mi teda pomohlo :
1.beriem ATB ( Azithromycin Sandoz) kedže sa beru s odstupom času nezatažuju tak pečeň
2. žiadne SYRY! čudoval som sa prečo sa mi stale robia take vyražky ked som nejedol sladke ani nič take, bolo to koli syrom, stale som na ranajky jedol rohliky so syrom a šunkou
fakt zaleži na životosprave a vylučeni najlepšie všetkych mliečnych vyrobkoch, maslo je v pohode, tak isto pijem iba čistu vodu a sem tam bylinkove čaje, nemusite sa celkom zriecť sladkosti ale obmedzte ich, ja si dam tak jednu horalku za 1-2 dni
3.hygiena, ani priliš zanedbana ani priliš prehnana, poviem vam nepouživam žiadne pletove vody, ani masky, mastičky a podobne, nezaberali ani predtym a poradim si aj bez nich, preplachnutie čistou vodou je asi to najlepšie
4. Kozmeticky salon
-raz za mesiac-dva absolvovať hlbkove čistenie a ozon pre vyhladenie pleti
a dalej zname pozitiva su :
Pohyb/šport - odburava stres, produkuje hormony šťastia a tym sa zlepšuje kvalita pleti
Slnko - aj ked je to zatial na hovno leto, pridu aj horučavy a pametajte že najlepši stav pleti možete dosiahnuť prave v lete
Hlavne sa sustredte na jednoduche veci, nie hned tabletky, mastičky a podobne, v jednoduchosti je krasa a o tu nam ide všetkym! :)