Ako dosiahnuť zlepšenie akne už za 2 tyždne

Príspevok v téme: Ako dosiahnuť zlepšenie akne už za 2 tyždne
SAW

Zdravim, chcel by som sa s vami podeliť o skusenosti ktore mi pomohli, narozdiel od minulosti (cca 2 tyždne ) dozadu nemam na tvari ani jednu zapalenu vyražku.
Co mi teda pomohlo :
1.beriem ATB ( Azithromycin Sandoz) kedže sa beru s odstupom času nezatažuju tak pečeň
2. žiadne SYRY! čudoval som sa prečo sa mi stale robia take vyražky ked som nejedol sladke ani nič take, bolo to koli syrom, stale som na ranajky jedol rohliky so syrom a šunkou
fakt zaleži na životosprave a vylučeni najlepšie všetkych mliečnych vyrobkoch, maslo je v pohode, tak isto pijem iba čistu vodu a sem tam bylinkove čaje, nemusite sa celkom zriecť sladkosti ale obmedzte ich, ja si dam tak jednu horalku za 1-2 dni
3.hygiena, ani priliš zanedbana ani priliš prehnana, poviem vam nepouživam žiadne pletove vody, ani masky, mastičky a podobne, nezaberali ani predtym a poradim si aj bez nich, preplachnutie čistou vodou je asi to najlepšie
4. Kozmeticky salon
-raz za mesiac-dva absolvovať hlbkove čistenie a ozon pre vyhladenie pleti

a dalej zname pozitiva su :
Pohyb/šport - odburava stres, produkuje hormony šťastia a tym sa zlepšuje kvalita pleti
Slnko - aj ked je to zatial na hovno leto, pridu aj horučavy a pametajte že najlepši stav pleti možete dosiahnuť prave v lete

Hlavne sa sustredte na jednoduche veci, nie hned tabletky, mastičky a podobne, v jednoduchosti je krasa a o tu nam ide všetkym! :)

Vilmaa

Ahoj! Tvoje skúsenosti sú veľmi inšpirujúce, a mám tiež niekoľko tipov, ktoré mi pomohli s akné a alergiami. Osobne som zistila, že Alavert mi naozaj skvele pomáha. Tento liek mi pomáha nielen s alergickými reakciami, ale aj s problémami pleti. Užívala som ho pravidelne a všimla som si zlepšenie už za krátky čas.

Je veľmi dôležité používať len kvalitný Alavert. Preto si ho kupujem iba v overenej lekárni, kde viem, že dostanem vždy vysokú kvalitu. Týmto spôsobom mám istotu, že liek bude účinný a bezpečný pre moje zdravie. Ak ťa zaujímajú podrobnosti, môžeš si pozrieť túto stránku na nákup - surl.li

Dúfam, že ti to pomôže rovnako, ako pomohlo mne!

uzbezjebak

nazdar ludia toto si musite precitat pred tyzdnom aj daco som mal xicht ako zbombardovany akne vseljakymi vyskusal som nieco comu asi poviete ze hnus ale zufalstvo a hambenie sa vyjst von ma ktomu donutili nepomahali mi ziadne kremy ani proste nic z lekarni..docital som sa ze vlastny moc je najlepsi like na akne tak som skusil prve styri dni pohroma stipanie svrbenie vyschnutie kozi ale po tyzdni sa mi zahojili neskutocne skoro vsetky jazvy a nerobi sa mi akne ked som sa vydel v zrkadle skoro som odpadol taku peknu kozu na tvari som este nemal prisaham musite to vyskusat staci si nacikat na toaletak hocikedy a potret si tvar 2 3 krat do dna staci len nejedzte vela cukru najlepsie uplne obmedzit ako sa len da neodsudzujte ma zato chcem pomoct vsetkym tymto prosim skuste to a neolutujete garantujem .

bash.ka

nie je to ziadne sarlatanske liecenie. na internete sa mozete dozvediet ze v ustach, v okoli zubov a hlavne pod jazykom sa nachadza najvacsie mnozstvo jemnych vlasocnic. to znamena ze je to idealne miesto kde prirodzene mozu preniknut latky do krvneho obehu alebo naopak. olej ma taku funkciu, ze vsetky zapaly co mate v tele (su automaticky obsiahnute aj v krvnom obehu) vam olej vtiahne do seba, nasiakne nimi a vy ho potom vyplujete. robi sa to cca 15-20 minut, pretoze tak dlho trva kym sa precilkuluje krv v krvnom obehu v celom tele

NieIvka

Ivka, ziadny Malachov to nezaviedol, Malachov to je znamy rusky sarlatan, ktory napisal desiatky knih, vyhlasuje sa za vseveda, vystupuje v televizii a hlavne hrabe peniaze. V jeho knihach je plno polopravd aj totalnych klamstiev, pozliepanych informacii od jeho pacientov, ktore nie su overene, ale on ich pokojne za take oznacuje. Malachov je len komercna figurka, ktora by nieco take ako mlganie oleja nikdy nemohla vymysliet. ak nahodou to ma v niektorej svojej knihe uvedene, tak je to len dalsi jeho podvodny tah. napisal knihu o urinoterapii, pritom lekari urinoterapeuti nad tym zalamuju rukami. precitala som asi desat jeho knih a az ked som zistila, ze v jednej odpisuje cele pasaze z druhej a v dalsej pise opak toho toho co v inej, zacala som sa o to viac zaujimat. a dozvedela som sa, ze vykrada publikacie inych autorov a vyhlasuje to za svoje. napr. ho napadol rusky lekar scadilov, ktoremu uplne vykradol jeho detoxikaciu creva. pritom malachov nie je ziadny lekar, je to len prespekulovany podvodnik.
a to mlganie nevymyslel on, ale Dr. Karach, ty mudra Ivka1, co rozumies vsetkemu, hlavne predavat aloe vera...
tu mas dokaz, krasavica!
oilpulling.com

RNG

Povodny olej na detoc cez usta, omalanim 5-10 minut bol sezamovy, panensky. A nemyslim si,. ze je to celkom neucinne, lebo sliznice su priepustne oboma smermi. Osobne som to este nevyskusal, akosi sa mi to videlo prilis cudne. ale rozhodne to nemozem popriet.
Dolezite je, aby olej bol co najviac agresivny, tj musi byt polynenasyteny panensky, nie mononenasyteny ako olivovy alebo nasyteny ako kokosovy.
Najma toxiny, co su tukorozpustne sa tak pravdepodobne daju z tela vytiahnut.

jankaaaaaaaaa

nechapem ze tomu verite, ved to ze podrzite v ustach olej vam telo nevycisti.. su to nezmysli. treba zmenit zivotny styl a stravovanie. to je jediny zaruceny a dlhodoby sposob ako sa zbavit akne