menzes preco moze meskat??

Príspevok v téme: menzes preco moze meskat??
lenka3332

Uz desat dni mi meska menstruacia, no mam vsetky priznaky na mestruaciu, bolave a naliate prsia, bolest v podbrusku.Milovali sme sa s priatelom nechranili sme sa ale som si spravila po 5 dnoch meskania test a vysiel negativne takze ja uz nechapem ze preco :( mohlo by to byt aj koli tomu že som bolA v bazene a bola tam dost studena voda?tento tyzden este nemozem ist k dr lebo mam rannu a nestiham to tak :( poradte vy ste to uz mali niekedy tak??

jankaaaaaaaaa

no vidis, nieje to nic strasne :) rodicia mozno budu prekvapeni, ale urcite ti pomozu vo vsetkom ale to zvladnes vsetko, ved to je prirodzene :))

lenka3332

no babenky tak som bola u dr takze menzes uz nedostanem :D mamaka moja to uz vie najprv tomu neverila ale teraz to uz berie v pohode otcovi som nic nepovedala ale vecer mu too poviem achhh dufam ze sa nepokaka :D ze jej dcerenka bude mat mmale babetko :) heeh tesim sa ale aj sa bojim.
priatel ten si len hlavu chyta neuvedomoval si to ze bude ocko ale uz teraz ano a aj on sa tesi :)

jankaaaaaaaaa

gratulujem :) priatel to ako zobral?
normalne chod zajtra k lekarke a prid domov a narovinu to otvorene povedz rodicom, ze cakas babo a ze je vsetko v poriadku. urcite im to povedz s nadsenim v hlasne, nie tak zeby ti bolo z toho smutno. ved je to v pohode 20rokov je fajn vek. nieje to nic strasne

lenka3332

aj dne som si urobila a vysli dve ciarky tak to uz je iste :) zajtra idem k DR a uvidime co povie .... a ako to mam povedat rodicom co ako???

LETICIA

to znamena ze si tehotna, preto ta druha ciarka je slaba, lebo este si kratko skus spravit neskor a bude poriadna kolajnica a to, ze mas 20 rokov je normalny uz vek, len treba sa k tomu zodpovedne postavit, ked ste sa nechranili. a 20 rocneho chalana ti nezavidim. to su este nedozrete deti...

odpovedam

na niektorych testoch pise, ze pokial nie su obidve ciarky silno modre, tak tehotna nie si... zopakuj si test radsej este o niekolko dni...

lenka3332

baby urobila som si test vysli mi dve ciarky , ale jedna bola taka slabucka a druha silna takze na 98pro som tehotna? ach moj boze co bude?? ja mam len 20 a moj chalan tiez 20 sme mlady achhh ale co uz ak to ma byt tak tak nech je ako to povedat rodicom_?este zijem snimi a chalan tiez zije s jeho rodicmi :D ajjaaaj

lionesssssss

urob si test ešte raz - z ranného moču a kvalitný !

ak ti menzes nezvykol takto meškávať, tak si zrejme tehotná.

predpokladám že bábätko plánujete, keď nepoužívate ochranu, tak držím palce