Uz desat dni mi meska menstruacia, no mam vsetky priznaky na mestruaciu, bolave a naliate prsia, bolest v podbrusku.Milovali sme sa s priatelom nechranili sme sa ale som si spravila po 5 dnoch meskania test a vysiel negativne takze ja uz nechapem ze preco :( mohlo by to byt aj koli tomu že som bolA v bazene a bola tam dost studena voda?tento tyzden este nemozem ist k dr lebo mam rannu a nestiham to tak :( poradte vy ste to uz mali niekedy tak??
menzes preco moze meskat??
dakujem Vám :)
Prajem Vám veľa šťastia :) a užite si tvoje tehotenstvo a neskôr to malinké bábätko :)
no vidis, nieje to nic strasne :) rodicia mozno budu prekvapeni, ale urcite ti pomozu vo vsetkom ale to zvladnes vsetko, ved to je prirodzene :))
no babenky tak som bola u dr takze menzes uz nedostanem :D mamaka moja to uz vie najprv tomu neverila ale teraz to uz berie v pohode otcovi som nic nepovedala ale vecer mu too poviem achhh dufam ze sa nepokaka :D ze jej dcerenka bude mat mmale babetko :) heeh tesim sa ale aj sa bojim.
priatel ten si len hlavu chyta neuvedomoval si to ze bude ocko ale uz teraz ano a aj on sa tesi :)
gratulujem :) priatel to ako zobral?
normalne chod zajtra k lekarke a prid domov a narovinu to otvorene povedz rodicom, ze cakas babo a ze je vsetko v poriadku. urcite im to povedz s nadsenim v hlasne, nie tak zeby ti bolo z toho smutno. ved je to v pohode 20rokov je fajn vek. nieje to nic strasne
aj dne som si urobila a vysli dve ciarky tak to uz je iste :) zajtra idem k DR a uvidime co povie .... a ako to mam povedat rodicom co ako???
to znamena ze si tehotna, preto ta druha ciarka je slaba, lebo este si kratko skus spravit neskor a bude poriadna kolajnica a to, ze mas 20 rokov je normalny uz vek, len treba sa k tomu zodpovedne postavit, ked ste sa nechranili. a 20 rocneho chalana ti nezavidim. to su este nedozrete deti...
na niektorych testoch pise, ze pokial nie su obidve ciarky silno modre, tak tehotna nie si... zopakuj si test radsej este o niekolko dni...
baby urobila som si test vysli mi dve ciarky , ale jedna bola taka slabucka a druha silna takze na 98pro som tehotna? ach moj boze co bude?? ja mam len 20 a moj chalan tiez 20 sme mlady achhh ale co uz ak to ma byt tak tak nech je ako to povedat rodicom_?este zijem snimi a chalan tiez zije s jeho rodicmi :D ajjaaaj
urob si test ešte raz - z ranného moču a kvalitný !
ak ti menzes nezvykol takto meškávať, tak si zrejme tehotná.
predpokladám že bábätko plánujete, keď nepoužívate ochranu, tak držím palce