Mám 17 rokov a z toho som už asi 3-4 roky zamylovaný stále do jednej baby. Ale len tento rok som jej niečo začal naznačovať že chcem s ňou by´t aj niečo viac ako kamarád, ale ona ma vždy odbyla že sme len kamarádi a to tak zostane...
Neviem čo už robyť, nakoľko ma kvôli tejto babe celá rodinna odcudzuje a robý si zo mňa srandu...
Má takýto život ešte význam? Hovoril som si že to všetko časom prejde, ale časom to je horšie a horšie a už to trvá cez 3 roky. A keď ju vydím alebo počujem len jej meno ma to hneď zlomý...
Uvažujem už dlhšie nad odchodom z tohto sveta ale nechcem z tým ublížiť mojej rodne, mamka, otec, brat, ... a hlavne aby si to tá baba potom náhodou vyčítala že to bolo kvoli nej...
ja už neviem čo mám robyť skúšal som to už aj z inými babami, ale stále myslím len na túto...
Tiež som si všimol že niekedy mám akési nervové výpadky z toho že sa prestávam úplne ovládať a už to vôbec nezvládam...
Všetko my už zašína byť ľahostajné, škola, rodina, ... stále chcem byť len s ňou aj keď to nieje také ľahké nakolko býva 120km odomňa.
Neviem čo už robyť.... už nevládzem takto ďalej..