potrebujem naozaj poradit

Príspevok v téme: potrebujem naozaj poradit
Zuzka235

..zdravim..keby som vedela co robit nepisem sem..ale naozaj potrebujem radu..mam kramarata..da sa povedat, ze najlepsieho..ale prednedavnom mi vyznal lasku..problem je jasny..je mi snim neskutocne dobre..my dvaja sa zabavime a porozpravame o comkolvek..som presvedcena, ze by mi sni mbolo fajn..ale teraz mozno poviem nieco na co sa vela z vas chitia a nepochopia mna..a budete na mna nadavat ze som spina..ale on je pre mna asexualny..absolutne ma nepritahuje..a to je ten problem..keby aspon trosku..ale ja ho neviem po tejto stranke vnimat...nepomozem si proste..bavila som sa o tom skamaratkou ma rovnaky nazor..tiez je, on je rpste totalne asexualny typ..no proste sa stasne bojim ze ho stratim ako kamarata..ke dmi vyznal lasku..povedala som mu ze ja ho rovnako nevnimam.no on sa furt snazi myslela som si ze uz sa z toho dostal..no kamarati mi to vyvratili, vraj stale dufa..:( je mi ho luto a velmi ma to mrzi..chcem snim ostat kamaratka..no ked sa prebudi a uvedomi si ze vazne snim nebudem..bojim sa ze ho stratim..velmi by ma to mrzelo..ako si ho mam udrzat bez toho aby medzi nami nieco bolo??..pretoze sa vazne bojim prist o neikoho ako je on..

system

Aj mne sa to stalo (z pohladu toho kamosa) ale ta kamoska ma nechce. ibaze ona mi to nijak milo nepovedala, skor bola nastvata ze ako si to predstavujem a pod. neskor sa vsetko vratilo do starych kolaji ale stale ju mam rad a kus ma to mrzelo ked ma ignorovala a komentovala fotky ostatnym len mne nie. Skoncilo to tak ze uz snou nekomunikujem a niesom ani v kontakte. je mi to strasne luto ale cas uz nevratim. keby som jej nepovedal ze sa mi paci mohlo byt vsetko super. lebo po tom mi to pripadalo ze robila vsetko preto aby som videl ze o mna nestoji, vyhovorky ze nema cas, ze hento, ze nebola na nete a pritom bola. ked komentovala " :* " ostatnym fotky. to ma len ubijalo :( ... ale strasne som ju chcel aj chcem, nenatrafil som na lepsie dievca nez ona zatim :(

buffalo

ahojte. myslim, ze toto sa stava celkom casto medzi kamaratmi opacneho pohlavia. poznam x pripadov. aj mne sa to stalo, ale nejako sme si to vysvetlili. uz si to ani poriadne nepamatam, takze sa neboj cas ukaze :)
a myslim si, ze ked ta ma naozaj rad, tak ta nemoze do nicoho nutit ani ta citovo vydierat.. ale musi to byt tazke prenho. ach jaj.

lulu22

Zuzka, neviem, či ti nejako pomôžem.. ale niečo podobné prežívam teraz i ja.. resp. 3roky poznám jedného super chalana, ktorého som stále považovala za kamaráta, nemali sme spolu problém hocičo podniknúť, aj naše rodiny sa poznajú, ideálne predpoklady na partnera, ALE ako píšeš ty, pre mňa to je uplne asexuálny typ. Inak je sympatický, veselý a vtipný, ale nevedela som si predstaviť dať mu vášnivú pusu, láskyplne sa s ním milovať a všetko to ostatné, čo k partnerstvu patrí. Raz mi tiež vyznal city, jemne som ho ako odmietla s tým, že sme zostali stále takí dobrí kamaráti(aj keď som medzitým mala ročný vzťah), zostalo to pri starom, až na to, že som sa strašne kontrolovala, aby som nespravila niečo také, čo by ho "navnadilo",že by mohlo byť niečo viac. Lenže teraz už vyše mesiaca mám nový vzťah(nanešťastie sa oni dvaja poznajú) a on ten kamarát je z toho nešťatný-písal mi to, aj sme sa o tom rozprávali.. a mňa to veľmi trápi, že už sa neozve ako predtým, sme si do práce vypisovali maily, stále v kontakte a teraz už ani nie. Ako ja mu prvá napíšem, ale raz mi tak povedal, že on potrebuje čas, tak ja mu ho dám, lebo viem, aké to je, ked niekto, koho chceš, má inú. Tak ja mu dám čas, uvidím, ako to bude ďalej.
Ja som si myslela, že kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje, ale ako sama vidíš, nie je to tak vtedy, ak jeden cíti niečo viac. Preto mu daj čas, nech to pochopí. Inak som ešte tomu kamošovi povedala,aj ked to vyznie hnusne, že radšej s ním budem dobrá kamarátka, ako začať si niečo viac a pokaziť to pekné puto, čo je medzi nami. Lebo keby sme boli pár, časom by sme sa mohli rozísť a to by bolo horšie pre mňa, to by sme si možno nevedeli ani na meno prísť.
Dúfam, že ten tvoj kamarát to pochopí, vieš, časom ho to prejde, možno mu len nájsť nejakú babu :))