Natacky

Príspevok v téme: Natacky
haferka

Prosim Vas ake mam zvolit natacky na vlasy, aby sa mi zbytocne neskracovali a nevyzerala som ako baran. Chcela by som mat vlasy take ako Christina Aquilera,ked ich ma take natocene-kuceravo-vlnite,ako v 40.rokoc. Vlasy mam dlhe tak do pol chrbta. Vzdy ked pouzijem penove natacky velmi mi ich zkrati a citim sa ako baran. Ako mam pri natacani postupovat, co vsetko dodrziavat, aby mi kuceru dlho vydrzali a vyzerali pekne??

melinda

haferka.... nenatáčaj si vlasy keď sú mokré skôr keď sú už takmer suché daj si kvalitné penové tužidlo nie veľa natoč si vlasy na veľké nátačky dávaj pozor aby neboli pokrčené na natačke vtedy by pôsobili krepato.nechaj si ich poriadne vysušiť pred vybratím nátačiek jemne prelakuj po chvíli vyber nátačky a znovu prelakuj pozor nerozčesávaj vlasy hrebeňom len jemne prstami.Dúfam že moja rada ti pomôže želám ti krásny účes

nika :)

potrebujes na to hrubsie natacky alebo potom kulmu.Aby ti to vydrzalo dlho,tak kazdy natoceny vlas musis nasprejovat setrnym lakom na vlasy.ale zase na druhy den budes mat vlasy ako slamu alebo ako droty.Pockaj este chvilu,moznoze sa este niekto ozve a povie nieco lepsie...:0))))