ako dalej ? :(

Príspevok v téme: ako dalej ? :(
parafan

Davnejsie som spoznal na diskoteke jednu babu. Odprevadil som ju az skoro domov, pricom na rozlucku padla aj pusa. Sama od seba mi dala na seba FB. Ona v tej dobe vsak mala ineho. Pisalli sme si na FB asi v casovom rozmedzi 1X za 2 tyzndne. Malo, ja viem. Problem je vsak v tom, ze ona mne nikdy nenapise prva. Ked si vsak piseme, nemam dojem ze by som ju nejak otravoval, dokazeme si pisat aj 2-3 hodiny stale, pricom niesu ani z jednej strany odpovede typu \"ok\", \"jj\" a podobne. V jedom z tychto rozhovorov sa mi nezabudla pochvalit tym, ze sa rozisla so svojim chalanom. Takze teraz je single, a ja by som ju velmi rad pozval niekam na kavu alebo von. Ide o to, ze nemam odvahu. Nie ze by som sa bal, ved uz neraz som nejake dievca pozval von. Nie som ani introvert ani nic. Bojim sa, ze odmietne. Velmi mi na nej zalezi, lebo je naozaj pekna, mila a ma dobru povahu. Ak odmietne, bojim sa ze budem za debila. Fake neviem ako sa zachovat.

Na jednej strane mi dala FB, pusu, je ku mne mila, na strane druhej mi ani za svet ona prva na FB nenapise. Navyse sa urcite okolo nej mota kopa inych :(

Ako by ste sa zachovali vy ??

2bodka

... a na mna by prave to "vyblafnutie" zabralo :) niekedy je lepsie ist priamo na vec, ja osobne mam rada, ked chlap jedna na rovinu, ocenujem to. Pokial ma o teba zaujem a pacis sa jej, tak je uplne jedno ako ju pozves von, hlavne to uz urob! :)

Nicoll

Parafan,sebavedomie je fajn vec, ale ak ta ma vlastne ego v niecom brzdit tak je to na figu:)Ak ta odmietne,tak to este neznamena,ze si neni dost dobry alebo co:).Ked o niekoho alebo nieco stojime,treba vediet zariskovat.Jasne,ze to netreba na nu vyblafnut,ale normalne jej napis na FB,uvidis ako sa bude vasa komunikacia vyvijat a ked usudis,ze je vhodna chvila tak jej navrhni stretko a uvidis co sa bude diat:)

parafan

nicoli, za skusku nic nedam, to je pravda, no sebavedomie mi riadne klesne ked ma odmietne :) .. kazdopadne, asi to skusim, no este si budem muset riadne rozmyslet, ako jej po povedat, lebo nechcem to na nu len tak "vyblafnut" :)

parafan

tak neviem ci caka zrovna na mna, lebo my sme sa na tej diskoteke videli prvy krat, a odvtedy aj posledny. Navyse sa podla mna okola nej mota vela chalanov.

A s tym, ze dievca nenapise prve, s tym tiez tak celkom nesuhlasim, mal som zopar partneriek a vzdy to bolo tak, ze sme sa striedali v tom, kto komu napise prvy.
No tato kotuha nic :D
Myslim ze keby o mna mala aspon trocha zaujem, tak ze tie cca 3 mesiace co sa pozname by mi aspon raz napisala :(

Nicoll

Parafan,urcite ju pozvi,za skusku nic nedas,ked ta odmietne budes vediet na com si.Stale lepsie ako vyckavat a nic nerobit,len pochybovat a rozmyslat co by bolo,keby bolo:). Si pamataj,ze netreba lutovat co sme spravili a nevyslo to,ale treba lutovat ak sme nieco chceli a ani sme sa o to nepokusili.Tak vela stastia.

system

zenske ti nikdy nenapisu same od seba, to by si mal vediet. ;) dokonca zenske ktore ti napisu ako prve ta beru len za kamosa aby sa mali skym vykecat. ;)

xtina1711

aoj:) ja napr. chodím s chlapcom svojím dlho a väčšinou sa mi napr. cez fb alebo tak ozve on prvý..ja len cez sms, inak sa musí on :D my to nechávame na vás chlapov aby ste nás dobijali:) podla mna ona to čaka že ju pozveš a neboj sa že ťa odmietne..každy si zaslúži druhú šancu a ak to prvý krát nevýjde, tak to výjde druhý:) ja osobne si myslím že ona na to čaka aj ked sa možno dostáva z rozchodu pomohlo by jej to:)