Davnejsie som spoznal na diskoteke jednu babu. Odprevadil som ju az skoro domov, pricom na rozlucku padla aj pusa. Sama od seba mi dala na seba FB. Ona v tej dobe vsak mala ineho. Pisalli sme si na FB asi v casovom rozmedzi 1X za 2 tyzndne. Malo, ja viem. Problem je vsak v tom, ze ona mne nikdy nenapise prva. Ked si vsak piseme, nemam dojem ze by som ju nejak otravoval, dokazeme si pisat aj 2-3 hodiny stale, pricom niesu ani z jednej strany odpovede typu \"ok\", \"jj\" a podobne. V jedom z tychto rozhovorov sa mi nezabudla pochvalit tym, ze sa rozisla so svojim chalanom. Takze teraz je single, a ja by som ju velmi rad pozval niekam na kavu alebo von. Ide o to, ze nemam odvahu. Nie ze by som sa bal, ved uz neraz som nejake dievca pozval von. Nie som ani introvert ani nic. Bojim sa, ze odmietne. Velmi mi na nej zalezi, lebo je naozaj pekna, mila a ma dobru povahu. Ak odmietne, bojim sa ze budem za debila. Fake neviem ako sa zachovat.
Na jednej strane mi dala FB, pusu, je ku mne mila, na strane druhej mi ani za svet ona prva na FB nenapise. Navyse sa urcite okolo nej mota kopa inych :(
Ako by ste sa zachovali vy ??