kandidoza

BJ

Kandidozy sa neda zbavit rychlo a ucinne. Je to dlhy, zlozity boj, a chce to velku psychicku silu a sebadisciplinu.
Nejde o likvidaciu kvasinky, ta ma v zdravom cloveku normalne existovat, ide o ziskanie jej existencie pod kontrolu. Likvidacne prostriedky bez dalsich postupov teda neriesia koren problemu, tym je vlastne nefungujuca imunita a acidobazicka rovnovaha v cloveku, takisto zly stav v hrubom creve, v ktorom sa nevedie udrzat dostatok probiotickych kultur, ktore candidu albicans normalne drzia pod kontrolou.

Ked vylucis to, cim sa zivi, a nasadis likvidacne prostriedky, ako kyselinu kaprylovu, len si vela vytrpis, ale casom sa ti aj tak vrati. Dolezite je spolu s tym remineralizovat telo, zistit, ci sa ti tvori dostatok HCL, aby ti mohol imunitny system fungovat spravne, odkyselit telo a vycistit crevo, doplnit probioticke bakterie... zdravy clovek moze konzumovat aj sladkosti, aj lepkove obiloviny, a kandidozu nedostane. Jednoducho, je to cele o vrateni tela do rovnovahy... v rovnovaznom stave nemoze kandida fungovat ako parazit, ale nachadza sa v malom mnozstve v hrubom creve, a nerozsiruje sa dalej, tam plni svoju dolezitu ulohu a spolupodiela sa na spravnom fungovani hrubeho creva.

Logikou "zlikvidovat rychlo a ucinne" v boji s kandidou nezajdes daleko. To je cely chory pohlad mediciny na fungovanie mikroorganizmov, ze su to nejake pliagy, ktore treba zlikvidovat a budeme zdravi... zdravie je o rovnovahe, nie o likvidovani niecoho.

iddqd

Vyrad zo zivota potraviny s lepkom a take co maju vysoky glykemicky index,obmedz konzumaciu mliecnych vyrobkov a kavu,zozen si tablety s kyselinou kaprylovou,alebo si kup kokosovy alebo palmovy olej,obsahuje ju tiez.zozen si pripravky z grepovych semien-napr z tych lacnejsich grepovu tinkturu,odkyslovaci caj a tablety Alicin Max- 400 nasobne mnozstvo alicinu(latka posobiaca proti mikroorganizmom a plesniam) v jednej tablete ako v jednom struciku cesnaku.
Vzdy ked rano vstanes,tak si daj na lacno pohar prevarenej vody-vyplavi ti z traviaceho traktu mikroorganizmy co sa tam nahromadili cez noc a pripravi organizmus na prijem potreby,zlepsi ti to metabolizmus