mozem byt uz tehotna?

Príspevok v téme: mozem byt uz tehotna?
liliputkova

s priatelom sa pokusame o babo, mali sme nechraneny styk aj pred menstruaciou a aj po nej, menzes som mala 17.6. avsak najskor slabucke ruzove spinenie a neskor dva dni normalne krvacanie, dost kratke na moje obvykle menstruovanie....avsak menzes mam mat teraz az okolo 16.jula no je mi par dni zle, vraciam ale nie pravidelne, jeden den vraciam aj 3x a druhy den mi je iba nevolno a tak, som viac hladna, pobolieva ma hlava, a mavam bolesti v podbrusku, zvlastny pocit...prsniky ma nebolia a nemam ich citlive, bolest v podbrusku je cosi ako ked mam dostat menstruaciu ale nie pravidelna a rovnaka bolest, mozem byt uz v tom?

danal

ahojte ja mam tiez taketo priznaky plus este chodim stale cikat ale mam problem s velkou potrbou ale nevracala som ani raz z prsnikov mi tecie nieco biele ako voda ale len slabo raz som bola na potrate(musela som) a po zakroku mi to tiez tieklo ..teraz neviem ci som tehotna alebo nie lebo pocas tehotenstva mi to netieklo az po zakroku..menzes mam dostat 15.7.

puntík

mne vysiel test pozitivne a bola som len par dni v tom tak si myslim ze si mozes skusit urobit test. a zopakuj aj druhy den a ked bude pozitivny tak je to jasne.

blondula

myslim si ze este zavcasu si kupovat test,sak ti este ani menzes nemeska a si ho nedostala !! ja som mala tiez sex aj pred menzesom,aj pocas a aj po nom :DDD prve priznaky som mala uz jak mi menzes meskal a skoro po mesiaci som si robila test co vysiel samozrejme pozitivne...

Maria 333

NIe nie su splahlive podla teploty dost mozne ze si .ALe test nie aj tie co ukazuju ze udajne už 7 di pred menzesom mozu klamat.Aj tie najdraksie.Ale ja by som skusila test niekde kupis dva aj za 3€.Alebo skoc do dm drogerie tam maju aj test za 1.45 aspon tak by som to skusila nie je to moc a drogerka je otvorena až do vecera

liliputkova

no bazalnu mam 37,4....a urcite si nic vopred nenamyslam :-)samozrejme bola by som rada keby som bola...ale ak nie tak sa nic nedeje a nabuduce...a tie testy co udavaju ze uz sa daju 3dni po pocati su spolahlive?

Maria 333

Inak ako prsia zvetsenie a ine bolest v podbrusku nie to nenaznacuje zeny pisu vetsinou ze ked su tehotne maju vyzsiu bazalnu teplotu .Ale to tiez ak mas zapal v tele alebo si prechladnuta skresluje .Skor by som test kupila .Pozor test mokry ukazuje duchov ako ze tehotnost nie cakaj kym vyschne.Inak musi sa ukazat ciarka do ruzova.Inak lecny test moze ukazat aj ruzovu ciarku rozliatu .Ked už kup si dva v jednom nie len jeden .Cena je rovnaka 4€aj za dva kusi .

Maria 333

Zmeraj si rano teplotu v posve alebo v koneniku ,ak bude kolko 36.7/36.9 a viac tak to naznacuje ze mozes ,ale ani toho sa až tak moc nedrž.Naj je tehotensky test kupit.Ale mam kamoky co test ukazal ze nie su a boli.Alebo chod ku gynekologovi aby si ta prezrel.Nic len povedz ze si mala slabe spinenie. On ta pozrie somdou.ALe ak si malo tehotna nic nezbada.Inak najlepsie je keby ti zobral krv na hcg tam to ukaze najlepie.Alebo este pockaj par tyzdnov a test tehotensky ukaze až po 35/40 den po menzese