hlieny zo žalúdku

Sasiik

Ahojte potrebovala by som poradiť dneska som u jednej znamej jedla chlieb zo šunkou a vyzera že niečo bolo pokazene viete ona je chudobna a bez elektriky od kedy som jedla u nej ten chlieb nieje mi dobre sice som si iba 2 razy odhryzla a od vtedy vraciam hnede hlieny a paly ma zaha poradte mi ak viete čo to môže byť lebo bojim sa som tehotna či to nieje nič važne a či to nahofov neubliži babätku za rady ďakujem... ;)

hale berry

Ahojte

Moja dcéra ma chrípku.Kašle ale hlieny vzdy prehltne.Môže mať nesôr nejaké žaludkové problémy??

Ďakujem...:-)

nisha

Ahojte

Moja dcéra ma chrípku.Kašle ale hlieny vzdy prehltne.Môže mať nesôr nejaké žaludkové problémy??

Ďakujem...:-)

ethel

LuciaVin: odobrali mu spútum? Bol na plúcnom vyšetrení?Lebo ak povieš,že obvoďák mu nič nezistil,tak sa ani nedivím.

delphia

LuciaVin, prieduskove hlieny sa nemaju ako dostat do zaludka, iba ak su po vykaslani prehltnute. takze- nech ich neprehlta a nebudu sa mu hromadit v zaludku.

LuciaVin

Dobry den,

Moj priatel ma uz asi mesiac problem s vykaslievanim hlienov, ktore sa mu hromadia v zaludku, v poslednej dobe sa mu prejavuje aj horucka (37,5 - 39), nechut do jedla, oslabenie tela, organizmu, lekari mu nevedia nic zistit neviete co by tieto stavy mohlo sposobovat.

LuciaVin

Dobry den,

Moj priatel mas uz asi mesiac problem s vykaslievanim hlienov, ktore sa mu hromadia v zaludku, v poslednej dobe sa mu prejavuje aj horucka (37,5 - 39), nechut do jedla, oslabenie tela, organizmu, lekary mu nevedia nic zistit neviete co by tieto stavy mohlo sposobovat.

ethel

silvias,ak sa dobre pamätám,máš aj dýchacie problémy...odporučila by som ti vykašlať hlien na plúcnom vyšetrení...